Marco de Wit 12 helmikuun, 2021

 

Laiton Lehti julkaisi eilen kuvan Navalnyn taustavoimista.

 

Johtavatko juutalaiset Venäjän oppositiota?

 

Lukija kirjoittaa:

 

Alexei Navalnyin päällikkö: juutalainen
Boris Nemtsov: juutalainen
Garri Gasparov: ainakin puoleksi juutalainen
Vaikuttaa äkkiseltään aika nopeasti melko kosherilta toiminnalta tämä ”oppositio”. Euroopassa hallinnot vaativat Venäjää myötäilemään Navalnyitä.
”Yet some Russian Jews do not warm to such sentiments. In September 2013, Navalny stood in the election for mayor of Moscow and gained over a quarter of the vote. His campaign strategy, utilising social networks, was pioneered by two Moscow Jews, Maksim Kats and Leonid Volkov. Kats had returned from years in Israel and earned part of his salary as a teacher of Hebrew.”
Navalnyi näyttää tältä saman YK-Rothchild-mafian katunyrkiltä. Takana on myös hyvin rikkaita ihmisiä, EU:ta ja Yhdysvaltojen tiedustelupalvelu mitä lueskelin nopeasti. Saa sieltä apua ja tukea, kuten nyt länsimaat vaativatkin Venäjää myötäilemään Navalnyitä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5 thoughts on “Navalny eliittijuutalaisten nyrkki?

 1. On vain pelkkä salaliittoteoria että juutalaiset olisivat koskaan muka valittaneet joka asiasta ja itkeneet jatkuvasti antisemiittiä. Ei voi pitää paikkaansa. Eivät juutalaiset koskaan itkisi ja valittaisi joka asiassa antisemiittiä. Juutalaiset ovat rohkea ja rehellinen kansa joka ei koskaan valita ja tekee aina kaikkea upeaa mistä kaikki hyötyvät ja juutalaiset ovat todella rehellinen ja rauhallinen kansa, joka ei koskaan valehtele ja sekaannu muiden asioihin.

  1. Navalny on ainakin taustoiltaan kansallismielinen, joka ehri jo vähän Suomessakin närkästyttää eikä mitään heikko vasemmistofeministi niinkun Valko-Venäjän ”oppositiojohtajat”, jotka on vain vinkuvia tyttöjä EU:n kanssa huoraamassa. Eri asia sitten ketkä yrittää Navalnya käyttää nyt myös omana aseenaan.

 2. Juutalaisistako ei saa puhua rehellisesti ja avoimesti? Suomessakin saa vuonna 2020 täysin vapaasti puhua siitä mitä juutalaisten väitetään tehneen keskiajalla. Totta kai juutalaiset haluavat että ihmiset tietävät juutalaisista totuudet eikä mitään perusteettomia väitteitä. Tämän takia keskiajan historiaa pitääkin tuoda esille faktojen kautta.

 3. Aidot TOTUUDEN ETSIJÄT tietävät että ääärijuutalaiset johtavat tätä maailman tuhoutumiseen tähtäävää operaatiota. On täysin kestämätön tilanne että siitä huolimatta vain muutamat puhuvat ongelmien juurisyistä. Näin toimien koko vastarintatoiminta vesitetään ja homma muuttuu pelkäksi TOTUUDEN VÄISTELYKSI.

  On myös varsin selkeästi havaittavissa että valitettavan monet näistä harhaanjohtajista tekevät myyräntyötään maksua vastaan. Juuri nyt operaation tarkoitus on kääntää huomio kiinaan, kommunisteihin ja yhdysvaltojen demokraattiseen puolueeseen vaikka ongelmien juurisyy löytyy nimenomaan israelista ja sen ÄÄRIJUUTALAISISTA.

  Tilanne on raivostuttava. Myyrien määrä ns.”kansallismielisellä” kentällä on käsittämättömän suuri -itse pidän tätä suurempana ongelmana kuin kuin selkeästi vähä-älyisiä ”vihervassareita” jotka toki ovat haitallisia ja ärsyttäviä mutta eivät todellakaan se ryhmä joka tämän valkoisten tuhoamiseen tähtäävän suunnitelman taustalta löytyy!

  Kaikilta äärijuutalaisten juoksupojilta haluaisin kysyä: JOS ROTUNSA PETTÄÄ MITÄ JÄLJELLE JÄÄ???

 4. Ihan kiinnostaa kysyä asiantuntijalta, mitä tuo ”rotu” mahtaa tarkoittaa? Savolaiset, karjalaiset, hämäläiset, varsinais-suomalaiset – niinkö?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*