Marco de Wit 13 helmikuun, 2021

 

Täytyy antaa kunnia sinne minne se kuuluu:

 

Partisaani on alusta lähtien painottanut, ettei Ala-Tuuhosta ja Torssosta vastaan ole esitetty yhtään uskottavaa todistetta. Olemme alleviivanneet, ettei kansallismielisten tule koskaan uskoa PolPon (poliittinen poliisi) ja valtamedian valepropagandaan, jota kansallismielisiä kohtaan esitetään.”

 

Kuvassa linkki Partisaaniin

 

Voi tietysti ihmetellä miksi epäillyt pitivät niin matalaa profiilia julkisuudessa. Olisivat vaan kovasti itse ja sukulaistensa kautta korostaneet syyttömyttään. Toisaalta ehkä heillä oli jokin tutkinnallinen syy pitää matalaa profiilia.

 

Lopulta kaiken takana näyttää todellakin olevan Sionisti-Niinistön pakonomainen halu mustamaalata kansallismielisiä.

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

 

 

 

 

5 thoughts on “Partisaani: Niinistö Kataja-farssin takana

 1. 50-luvulla käytiin suomalaisen ja ruotsalaisen pääoman sota. Todellisuudessa tämä pääoma ei ollut ruotsalaista, vaan ääri-radikaali-extremisti-eliittijuutalaisten pääomaa, Rothchildien liittolaisilta, jotka ovat jo pari vuotta yrittäneet kaataa Venäjää.

 2. Miten voimme voittaa äärijuutalaisten mafiaverkoston? Vallankumouksen jälkeen Poliisi ja Puolustusvoimat, Tulli, Rajavartiosto, syyttäjälaitos, oikeusjärjestelmä, lastensuojelu ja muu hallinto pitää rakentaa ja puhdistaa kokonaan uudestaan. Ne ovat läpeensä mätiä.

 3. Todennäköisesti asia on täsmälleen noin miten PARTISAANI sen uutisoi.

  Kyllä on maa (vaalivilpillä) viety saatanallisten ”ihmisten” käsiin.

 4. Partisaani on hieno ja rehellinen media. Jokaisen suomalaisen kannattaa lukea sitä!

  Sauli Niinistö on valepresidentti, koska on hyvien tapojen vastaista ja presidentin arvolle epäsopivaa ottaa parittelukumppaniksi oma kummityttö, eli Jenni Haukio!

  Kuinka monta kertaa valepresidentti Niinistö kävi Epsteinin pedofiilisaarella?!!

  1. Ei ole, Partisaani on uusin vedätys. Se on astetta uskottavampi kuin muut, mutta mainostaa Kurun kaltaisia feikkinationalisteja. Ei uutta puoluetta tarvita, ei ole olemassa poliittista ratkaisua. Ratkaisu tulee muualta, Suomi on ja pysyy totalitaristisena poliisivaltiona.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*