Marco de Wit 13 helmikuun, 2021

 

 

Tohtori Edward Dutton käy läpi väitettä jonka mukaan feminismin noustua ja patriarkaatin kaaduttua kaikki naiset haluavat vain 20 prosenttia miehistä.
Duttonin mukaan tämä on osittain totta, mutta tuo esille kuinka todellisuudessa nämä naiset joista nämä miehet puhuvat ovat nopean elämänhistorian naisia!
Heistä ei kannata olla kiinnostuneita, koska he ovat keskimäärin ilkeitä, uskottomia, pahoja naisia jotka haluavat rahaa ja statusta.
Dutton tuo myös esille kuinka mitä enemmän miehet ja naiset harrastavat eri seksisuhteita ja mitä nuorempina, sitä todennäköisemmin nämä naiset tekevät abortteja ja ovat tyytymättömämpiä parisuhteeseen. Nopean elämänhistorian naiset kiinnostuvat myös keskimäärin herkemmin monikulttuurisista miehistä, vaikka he tuovat fyysistä, taloudellista ja sosiaalista riskiä.
Dutton tuo esille kuinka naiset ja miehet jakautuvat nopean ja hitaan elämänhistorian ihmisiin ja parisuhdetta, sitoutumista, lapsia, hoivaamista jne. haluavat miehet haluavat hitaan elämänhistorian naisen.
Duttonin mukaan suuri osa näistä naimattomista miehistä vaikuttaa kuitenkin olevan epäonnistuneita nopean elämänhistorian miehiä, jotka eivät saa nopean elämänhistorian naisia, jotka juoksevat vain kaikkein komeimpien, rikkaimpien ja lihaksikkaimpien sonnien perässä.
Dutton tuokin esille, että jos mies oikeasti haluaa avioliittoon, haluaa lapsia ja haluaa hoivata naistaan, tämän tulisi alkaa käymään kirkossa, koska nämä omille miehilleen erittäin alistuvat, erittäin yhteistyökykyiset, erittäin sovinnolliset, kiltit, uskolliset ja rehelliset, uskonnolliset ja henkisesti tasapainoiset naiset löytyvät kirkoista. Niissä naisia on paljon enemmän kuin miehiä, jolloin kristityistä miehistä kilpaillaan enemmän.
Hitaan elämänhistorian naiset kiinnostuvat myös keskimäärin vähemmän monikulttuurisista miehistä, koska välttävät vaarallisia parisuhteita, sosiaalista riskiä, yksinhuoltajaksi jäämistä, haluavat tutustua pidempään ennen seksiin suostumista jne. Uskonnolliset kristityt naiset ovat myös valmiita vaihtamaan miehen ulkonäkövaatimuksia hieman vaatimattomampaan, mikäli tämä osoittaa olevansa uskollinen, rehellinen, yhteistyökykyinen, suojeleva, huolehtiva ja tuo erittäin voimakkaasti esille sitoutumistaan kristinuskon oppeihin ja Jumalaan.
Miesten pitäisikin siis lopettaa baareissa ja Tinderissä käyminen ja kaikkien mahdollisten naisten jahtaaminen ja sen sijaan mennä kunnon kristittyjen naisten luo kirkkoihin, jos haluavat sitoutua, avioliittoon ja saada paljon lapsia.
Moni mies ei ymmärräkään miten kunnon avioliittoa haluaville ja sitoutumishaluisille hartaat kristityt naiset ovat kirjaimellisesti parhaita mahdollisia naisia, jotka haluavat paljon lapsia. Dutton tuokin esille kuinka moni näistä valittavista miehistä ei haluakaan sitoutumista ja huolehtia monista lapsista, vaan he näyttävät haluavan pelkkää seksiä, ei sitoutumista avioliittoon ja ottaa vastuuta monista lapsista.

 

 

 

 

2 thoughts on “Tohtori Dutton: Hakekaa miehet naisia kirkosta!

  1. Kirkosta löytyy parhaat naiset! Nämä kunnon naiset eivät ole mitään abortteja tekeviä suvakkilehmiä tai mielisairaita feministihirviöitä/lesboja, vaan perhekeskeisiä hyvämaineisia naisia, jotka osaavat laittaa hyvää ruokaa perheelle.

    Mutta on syytä muistaa, että kaikki kirkossa olevat naiset eivät ole hyviä. Nimittäin kirkossa voi olla naispappeja! Kammottavin esimerkki kirkkoon pesiytyneestä pahasta naisesta on tietenkin matujen kanssa liittoutunut allahin papitar, joka kannattaa myös pervojen ylivaltaa, eli prideä!

    1. Satanistit ja noidat pitääkin saada kirkosta ulos ja puhdistaa kirkot. Hyvien miesten pitää hakea näitä perinteisiä ja hyviä kirkkonaisia. Deus Vult!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*