Marco de Wit 14 helmikuun, 2021

Mielenkiintoinen päivä tulossa.

 

 

 

 

 

 

 

Miekkari Kansalaistorilla 14.2.2021 klo 14

 

 

4 thoughts on “Poliisi: 50 miekkaria samaan aikaan Kansalaistorilla!

 1. Hieno homma! Sabotoivat haittaisänmaallisetkaan eivät voi sabotoida ja soluttautua miljoonaan eri ryhmään. Muutama väkivaltainen narkkari ja mielisairas haittaisänmaallinen olikin paikalla. Toivottavasti oikeat aitokansallismieliset onnistuvat lopulta pelastamaan Suomen valkoisen kansan! Poliittisella Poliisilla ja haittaisänmaallisilla on kiire sabotoida.

 2. Omassa tuttavapiirissäni (ikähaarukka 15-95v) on viimeisten kuukausien aikana tapahtunut laajamittaista heräämistä meneillään olevaan SUUREEN PUHALLUKSEEN ja siitä johtuvaan yhteiskunnan alasajoon. Ilahduttavinta tässä on se että todellisuuden ymmärtäminen on lähtenyt ns. ”omasta aloitteesta” ja valtavirtamedian massiivisesta propagandasta huolimatta!

  Aitosuomalaiset ovat viisasta kansaa (joka muuta väittää niin puhuu paskaa) ja kunhan (((koneiston))) pakkosyöttämä maailmankuva saadaan rikkoutumaan me tulemme selviytymään tästäKIN hyökkäyksestä voittajina.

  Valo tulee pohjolasta.

 3. Kun mielenosoituksen koko rajoitetaan hyvin pieneksi, anonyymi mielenosoittaminen tulee mahdottomaksi. Jokainen järjestäjä rekisteröidään.

  – Kun poliittisen kannan rekisteröiminen on kielletty, pyritään se selvittämään pitämällä erillistä rekisteriä mielenosoituksen ajasta ja paikasta. Nämä tiedot yhdistämällä sitten saadaan selville järjestäjän poliittinen kanta.
  – Yksi tapa vaikeuttaa jäljitystä on järjestää mielenosoitus samaan paikkaan ja aikaan kuin vastustajallakin on.

  Loppupelissä kansalaisten massapidätykset tehdään tietokonetulosteiden perusteella. Nämä tiedot ostetaan Gооglеltа, jos ulkomailta on niin määrätty.
  – Pointti tässä on, että fyysinen ihminen on “vaikea tapaus” tietokoneelle mutta digitaalinen persoona helppo, niitä käsittelee miljoonia muutamassa sekunnissa.
  – Hajautettu digitaalinen persoonallisuus on yksi tapa ohjata fyysiset resurssit (niistä aina on pula) vääriin kohteisiin.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*