Marco de Wit 14 helmikuun, 2021

 

 

Lukija kirjoittaa:

Alla olevassa videossa on koulukirja-esimerkki kullankaivaja-naisesta, joka muuttaa Venäjältä Yhdysvaltoihin kuullessaan, että mies on rikas. Yhdysvalloissa nainen alkaa käyttäytymään henkisesti erittäin epätasapainoisesti, psykoottisesti ja manipuloivasti. Hän kertoo haluavansa mieheltä vain rahat ja aikoo imeä miehen kuiviin rahoista. Jopa miehen perhe varoittaa naisesta ja neuvoo pysymään erossa tästä, mutta mies ei kuuntele, koska on sokaistunut seksistä ja naisen suurista silikonirinnoista.
Mies menee naisen kanssa 3 kuukauden kuluessa naimisiin ja he eroavat joidenkin kuukausien päästä.
Todellisuudessa sekä mies, että nainen ovat nopean elämänhistorian ihmisiä, joista nainen vetää elämässään toistaiseksi pidemmän tikun ja heittää miehen ulos elämästään imettyään miehen kuiviin tämän kaikista rahoista.
Kaikki nopean elämänhistorian ihmiset eivät ole epärehellisiä. On myös joitain harvoja, hyviä, rehellisiä ja luotettavia nopean elämänhistorian ihmisiä. He ovat kuitenkin keskimäärin huonompia parisuhdekumppaneita, joiden kanssa tulee keskimäärin huonompia jälkeläisiä ja epävakaampia avioliittoja. Heidän kanssaan tulee enemmän parisuhderiitoja ja he eroavat paljon herkemmin avioliitoista.
Todellisuudessa perhettä, sitoutumista, hoivaa ja uskollisista kumppania etsivän miehen kannattaa olla kärsivällinen ja etsiä geneettisesti, henkisesti ja uskonnollisesti samankaltaista hitaan elämänhistorian näistä, esimerkiksi kirkoista.
Monet miehet kuitenkin lannistuvat, kun hitaan elämänhistorian naiset eivät suostu seksisuhteisiin kovinkaan nopeasti, vaan haluavat seurustella pidempään. He eivät keskimäärin harrasta yhtä paljon eri seksi ja parisuhteita. Hee ottavat monella eri tavalla vähemmän riskejä jne. Toisaalta he ovat parisuhteen aloitettuaan keskimäärin paljon sovittelevampia, yhteistyökykyisempiä, uskollisempia ja paljon halukkaampia miellyttämään miestään. Eli kannattaa odottaa ja olla kärsivällinen tällaisen naisen kanssa!
Nopean elämänhistorian mies kuitenkin tyypillisesti haluaa paljon seksiä monien naisten kanssa ja käyttää ehkäisyä, koska ei halua ottaa vastuuta jälkeläisistään. Tällaiset miehet ovat yleensä viehättyneet suuriin rintoihin ja suureen takamuksen.
Hitaan elämänhistorian mies puolestaan tuntee keskimäärin vetoa naisii,n joilla on pienet rinnat ja pieni takamus, sekä harrastaa nopean elämänhistorian miehiin nähden yleensä vähemmän seksiä.
Videonkin mies halusi epätoivoisesti videon naista koska tällä oli suuret rinnat, eikä ollut kiinnostunut kuinka sopiva, sovitteleva, luotettava, tasapainoinen, rehellinen, yhteistyökykyinen avioliittokumppani tämä on. Mies ei edes halunnut kunnon äitiä lapsilleen. Hän yksinkertaisesti halusi tältä vain seksiä, vaikka miehen oma perhekin varoitti naisesta ja neuvoi pysymään erossa tästä. Suuret tissit kuitenkin sokaisevat seksiä epätoivoisesti haluavan miehen.

 

 

 

 

 

 

5 thoughts on “Miten vältät onnenonkija-naisen

  1. Fucking älykääpiö mies. Nainen vielä itse sanoi imevänsä miehen kuiviin, mutta miehellä ei ollut kuin isot tissit mielessä. Miehen perhe, ystävät ja varmaan oma koirakin sanoivat että pysy ahneesta naisesta erossa, mutta ei mennyt perille.

  2. Nämä typerät pintaliitolehmät kuvittelevat, että leikkauttamalla silikonirinnat ja asentamalla toppausta huuliinsa, niin naisellisuus kasvaa. Todellisuudessa naisen arvo mitataan hänen kohdusta, jossa vauva kasvaa, kun mies on ensin siittänyt vauvan alulle.

    Tietenkin arvokas ja naisellinen kunnon nainen omaa kristilliset arvot ja käy myös säännöllisesti kirkossa jumalanpalveluksessa. Kunnon nainen myös siivoaa kodin, pesee pyykin ja tietenkin valmistaa maukasta ja ravinteikasta ruokaa miehellensä ja hänen siittämille lapsille, jotka kunnon naisellinen nainen on synnytänyt!

  3. Tulevaisuudessa on vain upeita naisia, kun vain kunnolliset ja oikeat naiset kelpaavat aidoille ja kunnon kristityille miehille. Stop myös veltoille ja pelkureille sohvaperuna-miehille!

  4. Suvaitsevana naisena sanon että rajat auki ja tänne pitää saada lisää mustia ukkoja että saamme vain tummia jälkeläisiä jatkamaan Suomen sukua koska valkoiset naiset on miehiä huijaavia ja orjuuttavia gold diggereitä

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*