Marco de Wit 14 helmikuun, 2021

 

Dosentti:

Raamattu johti Päivi Räsäsen esitutkintaan. Päivi Räsänen jakoi raamatun kohdan ja tästä nousi iso kohu. Onko Kristinusko ja Raamattu väärin. Voiko usko Jumalaan johdattaa vankilaan ja poliisin juttusille?

 

Päivi Räsänen ja hänen rikossyytteensä nosti valtakunnan syyttäjä Raija Toiviainen. Evankelisluterilainen kirkko ei ole tukenut Päivi Räsästä tämän syytteen aikana. Onko suomalaisilla uskonnon vapautta. Onko Päivi Räsänen vapaa ilmaisemaan oman mielipiteensä Raamatusta? Onko Luterilaisen kirkon raamatun käsitys eri kuin Päivi Räsäsen.

 

Dosentti Arto Luukkanen keskustelee Päivi Räsäsen rikossyytteestä ja miten tämä myllerrys on rikkonut sitä vapautta uskoa ja ajatella. Dosentti tv-ohjelma tulee Alfa tv:ltä.

 

 

 

2 thoughts on “Raamatun Takia Vankilaan??? – Päivi Räsänen | Dosentti

  1. Suomen evlut kirkko on liberaalinen pride-kirkko, joka hyysää laittomia muslimeita. Verrattavissa vihreisiin. Kristillisdemokraatit taas on konservatiivinen ja kristillinen puolue joten on niillä iso ero.

  2. Ev. lut. kirkko on täysin politisoitunut ja kannattaa islamisaatiota ja EUta. Dosentti Arto Luukkanen väitti muuten että Navalnyi on seuraava Venäjän presidentti. Täysin sekopäinen väitös joka ei perustu mihinkään faktaan.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*