Marco de Wit 16 helmikuun, 2021

 

 

Lukija houkuttelee jälleen uskovaiseksi tieteellisin perustein:

 

Yhteiskuntaluokka ja älykkyys ennustavat usein noin 70-80-prosenttisesti ihmisen yhteiskuntaluokan.
Jos ihminen on älykäs, yleensä hän nousee tavalla tai toisella yhteiskunnan ylempiin luokkiin ja yleensä myös hänen jälkeläisensä tulevat olemaan ylemmissä yhteiskuntaluokissa, jos hänellä on älykkäät vanhemmat.
Yleensä ylempiin yhteiskuntaluokkiin nousevat ovat myös hitaan elämänhistorian ihmisiä, vaikka on myös nopean elämänhistorian ihmisiä joilla käy usein tuuri ja otettuaan riskiä he menestyvät, ehkä heidän lapsensakin. Tosin lapset voivat tuhlata perimänsä rahat, kuten käy helposti jos heitä ei ole opetettu kunnolla.
Poikkeuksellisen äärimmäisen korkea älykkyys ei kuitenkaan periydy sellaisenaan jälkeläisille, vaan tällaisten ihmisten jälkeläisten älykkyys pyrkii takaisin kohti väestön keskimääräistä älykkyyttä, vaikka jälkeläisetkin saisivat edelleen korkean älykkyyden, mutta eivät kuitenkaan peri samaa älykkyystasoa tällaisilta vanhemmilta.
Mitä tehdä jos et satu olemaan erityisen älykäs ja sinulla ei välttämättä ole erityisiä lahjojakaan ja saatat olla nopean elämänhistorian alhaisen tai keskiluokan ihminen?
Käänny vanhoillis, aitokristityksi!
Raamatun puhdasoppinen ja tiukka noudattaminen saa sinut elämään hitaan elämänhistorian ihmisen tapaan: Sinusta tulee huomattavasti kärsivällisempi, sovittelevampi, uskollisempi avioliittokumppani ja ihminen, et yksinkertaisesti tarvitse enää materiaa ja rahaa mukavuuksia ja nautintoja varten, vaan Jumalan tahto täyttää hartaan kristityn elämän. Hän ei yksinkertaisesti enää himoitse rahaa, materiaa, seksiä ja nautintoja yhtä paljon kuin ilman uskoa. Pysyt erossa alkoholista ja päihteistä, sekä roskaväestä joka tekee syntiä ja pahuuksia. Yksinkertaisesti olosi alkaa tuntumaan paremmalta, elämässäsi on tarkoitus, suunta ja et tarvitse enää suurta määrää materiaa ja rahaa vain nautintoja varten.
Pian alkavan valtavan talousromahduksen myötä monen elämästä tulee erittäin vaikeaa ja hankalaa, rahaa ei välttämättä ole paljoa, sekä elämä voi tuntua musertavalta ilman vahvaa kristinuskoa. Uskottoman ihmisen elämästä puuttuu tarkoitus ja päämäärä, hän tuntee tarvetta turhaankin materiaan jota on pakko saada jne. Moni uskoton ihminen sortuu tällaisessa musertavassa tilanteessa päihteisiin, sekä jopa itsemurhaan.
Kuten tohtori Edward Dutton on usein todennut, uskottomien ihmisten mukaan elämällä ei ole todellista merkitystä ja kaikkein tärkeintä on vain hän ja hänen edut ja nautinnot elämässä.
Dutton on tuonut esille kuinka vain erittäin tiukasti kristinuskoon tukeutuvat ja erittäin kansallismieliset ihmiset tulevat selviytymään musertavan tulevaisuuden läpi ja tulevat olemaan ne ihmiset jotka täyttävät lopulta läntisen maailman uudestaan. Puhdasoppiset aitokristityt ja radikaalin kansallismieliset ihmiset taas ovat henkisesti tarpeeksi vahvoja jatkaakseen musertavien vaikeuksien läpi. He ymmärtävät kansansa ja valkoisen rodun jatkumisen, sekä naisten ja lasten olevan elämän ratkaisevat asiat. Samalla he ovat tarpeeksi vahvoja lisääntyäkseen voimakkaasti myös taloudellisesti ja poliittisesti vaikeina kausina, koska nämä asiat ovat heille yksinkertaisesti elämän tärkeimmät asiat.

 

 

 

 

 

 

4 thoughts on “Älykkyys ja uskovaisuus ennustavat yhteiskuntaluokan

 1. Tämä oli asiaa alusta loppuun.

  Yhteiskuntaluokka ei kuitenkaan ole hyvä indikaatio. Kansallismielinen pärjää pienellä, kristitty vaaditaan pärjäämään pienellä rahalla. Simple life. Kapitalisti (ja persut) pärjäävät vain isolla rahalla, koska vastustavat sekä kansallismielisyyttä, että kristinuskoa.

  Koronkiskonta, eli federal reserve banking system, ovat kapitalisteille ja feikkinationalisteille, kuten persut, tarkoitettu yhteiskunta- ja talousmalli. Sekin on kristinuskon vastainen.

  Jopa suvakit tulevat pärjäämään paremmin kuin persut, sillä suvakit vastustaa kapitalismia, erityisesti takkulaiset ja piffivegaanilaiset.

 2. Jumala suojelee valkoista Suomea, mutta tämä edellyttää ehdotonta rakkautta ja kuuliaisuutta jumalaa kohtaan. Eli suvakkilehmät,demarit, homot, vihreät, seta ja matut joutuvat kiirastuleen kun aika koittaa!

  Kunnolliset kristityt naiselliset naiset, jotka ovat synnyttäneet miehellensä terveitä ja älykkäitä valkoisia lapsia ovat kansakuntamme tulevaisuus ja toivo. Kun lapset oppivat kristilliset arvot jo kehdossa, niin he luonnolisesti ymmärtävät, että suvakismi ja pervojen ylivalta on syntiä ja näitä yhteiskuntaa hajoittavia syntisiä ilmiöitä vastaan täytyy taistella kaikilla mahdollisilla tavoilla!

 3. Kunnon kristittyjä naisia ja lapsia pitää suojella! Suvakkilehmät voivat mennä vaikka hyeenojen syötäväksi.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*