3 thoughts on “LEVELI #66 – Tuukka Kuru & Sinimusta liike

  1. Tuukka & co on samaa runollista roskaa kuin mestari aikanaan. Sen kuulee jo puheesta. Tietysti asiakysymyksissä, Tuukka on oikeilla jäljillä, hyvinkin oikeassa. Mutta tuukka on juutalaisten uusin viritys. Ja se ei ole yksin siinä, mukana on muitakin takinkääntäjiä.

    The system is rigged, ja se pitäisi jokaisen tässä vaiheessa tietää. Parlamentaarista keinola ei ole, poliittista ratkaisua ei ole. Siksi myöskin keltaliivit oli vuoden kadulla, ranskalaiset ymmärtävät, että kansanedustajat ovat globalistiedustajia, joiden missiona on tuhota ranska.

    Suomi ei tarvitse uusia puolueita.

  2. Ilman laitontalehteä olisi tämäkin haastattelu jäänyt katsomatta. Eli kyllä tätä lehteä tarvitaan.

  3. Eiköhän Eiran rabbilla hoveineen ole Tuukallekin oma ”from Kyev with love” -Endlösnung, kuten on tähän mennessä ollut Hirvisaarelle, Iljalle ja Torssoselle. Unibetille voisi laittaa vedon aiheesta ”KGB-novitsokin kaupittelu vai ihmissyönti, josta Tuukka haetaan puoleksi vuodeksi pahnoille”. Todisteista tuskin kannattaa vetoa lyödä, koska kerroin jäisi niin olemattomaksi. Nehän tulevat joka tapauksessa kohudosentilta ja persujen puoluetoimiston haarukasta.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*