Marco de Wit 16 helmikuun, 2021

 

Vikings-sarjaan on ensin pikku hiljaa piilotettu ableismia (invalidi ja jalaton mies, Ivar the Boneless, voikin olla voimakas soturi) ja feminismiä (naisviikinkejä jotka taistelevat miehiä vastaan).
Nyt sarjan jatko-osassa on luvassa neekeri viikinkinainen. Kyllähän viikinki voi olla neekerinainen!
Eikä mikä tahansa viikinki, vaan Vastarintaliikkeen mukaan Norjan miespuolinen kuningas, joka tunnettiin taitavana soturina. Mutta kyllähän neekerinainen voi esittää valkoista norjalaista miespuolista viikinkikuningasta!
Globalistit ovat jo pitkään yrittäneet teettää elokuvia ja sarjoja jossa läntisen maailman sivilisaatiot ovatkin rakentaneet neekerit. He ovat myös väittäneet kuinka esimerkiksi muinaiset britit, viikingit, roomalaiset ja kreikkalaiset olivat erittäin monikulttuurisia ja sekarotuisia.
Ovatko elokuvien tekijät niin rasisteja etteivät keksi neekerien rakentaneen jotakin omaa ja mullistavaa? Miksi heidän pitää väittää valkoisten sivilisaatioita ja tekoja neekereiden tekemiksi, kun varmasti neekeritkin ovat tehneet jotain suurta ja mullistavaa! Tämähän on suuri loukkaus neekereitä kohtaan jos he eivät mukamas ole tehneet mitään omaa. Varmasti neekerit ovat rakentaneet jotain omaa josta voi tehdä elokuvia ja dokumentteja, sekä perustaa heille omia museoita!
Katsojille tulee helposti väärä käsitys, että neekerit eivät ole tehneet mitään itse jos heidän mullistavia tekoja ja saavutuksia ei näytetä katsojille!
Valtamedian roska ja feministien mielisairas sekoilu menevät jo niin hulluiksi, että ne ovat liian paksua katsottavaa jopa monelle naisellekin. Elokuvateatterit ovatkin usein olleet tyhjillään kun kukaan ei ole mennyt katsomaan kulttuurimarxistista roskaa elokuvateattereihin, eivät edes monet naiset.
Vastarintaliike on liittänyt artikkelin loppuun muita historiallisia sankareita joita globalistit ovat viime aikoina esittäneet neekereinä. Pankkiirit haluavat monin eri tavoin kirjaimellisesti pyyhkiä valkoiset kokonaan olemasta niin ettei heitä olisi koskaan edes ollutkaan, vaan eurooppa olisi virallisen tiedon mukaan aina ollut neekereiden koti. Globalistien mukaan mitään rotuja ja kansoja ei ole olemassa. Paitsi juutalainen rotu ja kansa! Näin he oikeasti väittävät.

 

 

Kuvassa linkki Nordfrontin juttuun

 

 

 

5 thoughts on “Viikinkimies olikin neekerinainen?

  1. Voi jesus kun pää on taas sekaisin, voi hellevetttii oon tilannut kääpiöpornoa monella sadalla eurolla kun oli niin pöllyissä aamuyöstä..E i h e l e v e t t i nyt kaduttaa…….77

  2. Oikeiden historiallisten henkilöiden muuttaminen vaikka valkoisesta miehestä mustaksi naiseksi elokuvassa tai sarjassa ei ole pelkästään puhdas provokaatio vaan myös törkeää historian vääristelyä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*