Marco de Wit 18 helmikuun, 2021

 

Naiset ovat evoluution aikana kehittyneet saamaan haluamansa miehen ansaan. He pyrkivät saamaan miehen käyttämään aikansa, resurssinsa ja huomionsa yhteen naiseen, vaikka mies vaistomaisesti haluaakin juosta kaikkien naisten perässä.
Nainen paljastaakin miehille miten hyvät naiset saavat miehensä ansaan josta eivät halua paeta. Oikeaan hunaja-ansaan.
Nainen jakaa lopuksi myös hyviä parisuhdevinkkejä muille naisille.

 

Tohtori Edward Dutton on jo kertonut mistä miehet löytävät hyvät naiset. Näille hyville naisille miehen ulkonäkö ja rahatkaan eivät ole aina kaikkein tärkein asia:

 

Tohtori Dutton: Hakekaa miehet naisia kirkosta!

 

Älä kuitenkaan ole tyhmä mies. Hyvien ja upeiden naisten lisäksi on olemassa myös pahoja naisia jotka imevät sinut kuiviin rahoistasi ja kun sinut on imetty täysin kuiviin, hän heittää sinut elämästään ja tekee saman seuraavalle miehelle:

 

Miten vältät onnenonkija-naisen

 

7 thoughts on “Kurssi: Näin nainen saat miehen hunaja-ansaan!

  1. Suomalaisten on pakko alkaa tehdä paljon kauniita valkoisia lapsia tai kuolemme pian sukupuuttoon! Miesten pitää ryhdistäytyä, lopettaa kaljan kittaus, alkaa tekemään töitä ja paljon valkoisia lapsia vaimojen kanssa! Lapset ja naiset ensin!

  2. Kirkoissa on myös vaarallisia naispappeja, joita kunnon miesten pitää varoa!
    Kunnollisia ja naisellisia naisia voi löytää myös kansallispuistoista ja kirjastoista.

    Miehet. Varokaa tinderhuoria ja onlyfanslehmiä ja naispappeja!

    1. Naispapit ulos kirkoista! Kunnon naiset kunniaan. Heitäkin on, mutta todella vähän nykyisessä Suomessa, kuten kunnon rohkeita, kyvykkäitä ja ahkeria suomalaisia miehiä on todella harvassa!

  3. Aikamoinen nainen tämäkin leidi ja osaa pitää miehensä tyytyväisenä. Haluaa myös muiden naisten kohtelevan miehiään hyvin ja olevan onnellisia vaimoja.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*