Marco de Wit 22 helmikuun, 2021

 

Yllä oleva kaupungintalo ”uudistettiin” alla olevaksi mitään sanomattomaksi laatikoksi.

 

Modernin arkkitehtuurin tehtävä on nimenomaan tuhota länsimaisen kulttuurin kauneuden ja tyylin käsite. Näin ihmisistä saadaan helpommin atomisoituja lampaita, joilla ei ole enää mitään muuta kuin tyhjää kulutuskulttuuria.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4 thoughts on “Kaupungin kuolema

 1. Nykyisestä suunnitelmallisesta ja tietoisesta kansanmurhasta pitää jakaa erittäin ankaria tuomioita ja pelastaa valkoiset kansat. Vihollisemme pitää myös karkottaa ulos yhteiskunnasta, tutkia korruptio, maanpetokset ja satanisti-pedofiilit. Jos annat pankkiireille rahakoneen, niin he tuovat sairaan kulttuurin, tuhoavat kansasi ja mielisairaat satanisti-pedofiilit alkavat johtamaan yhteiskuntia.

 2. Vanhan kauniin rakennustaiteen tuhoaminen on todellakin systemaattista ympäri maailman.
  Samaa kulttuurin tuhoa näemme maalaus- ja veistotaiteessa. Vrt. Ateneumin ja Kiasman näyttelyt.
  Entä sitten musiikki? Kuka enää muistaakaan klassisen musiikin kauneutta? Tilalle on tullut mm. gangsta- rap. Sen esittäjälle on eduksi että hän on neekeri ja rikollinen.

  1. Pari sataa vuotta sitten kreikkalaiset purkivat vanhoja temppeleitä, koska niistä sai hyviä rakennuskiviä, sanotaan nyt vaikkapa navetan kivijalkaan. Sitten tulivat englantilaiset gentlemannit ja alkoivat ostella itselleen noita kiven murikoita. Paikalliset louhintaliikkeet saivat kivistä paremman hinnan englantilaisilta ja kaikki olivat tyytyväisiä.

   Nyt kreikkalaiset vaativat Englannin kansallismuseolta itselleen takaisin noita murikoita. Tällä välin ne ovat muuttuneet kansallisaarteiksi.

   Pitäisikö nyt Englannin luovuttaa nuo kivet takaisin, jotta ne taas sadan vuoden päästä jauhetaan betonin sekaan vai pitää englannissa, jossa talibanit räjäyttävät ne uskonnollisista syistä?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*