6 thoughts on “Maskittomien vastaisku

 1. Mielisairaat maski-ihmiset ovat täysin paniikissa. Mielisairaat ovat kirjaimellisesti nousseet yhteiskuntien johtoon ja ovat alkaneet asettaa sääntöjä. Oli suuri virhe päästää mielisairaat vapaasti yhteiskuntaan.

 2. Miten olemme tulleet tähän tilanteeseen? Miksi maskittomat eivät voi perustaa omia yhteisöään ja kaupunkejaan, vaan mielisairaat puuttuvat heidänkin tekemisiin.

 3. Minä aina mietin että pitääkö nämä maskittomat ihmiset turvavöitä autossa, vai onko sekin ”vapauden rajoittamista” ja ”turhaa pelkäämistä”. Samaten laskuvarjohyppy tietysti tehdään ilman varjoa, sehän vain hiertäisi selässä. Seksiä harrastetaan ilman kumiukkoa, ettei pikkuveitikka tukehdu.

  On ne hurjia!

  1. Naurettavaa pelätä koronaflunssaa, vaikka siihen ei ole kuollut kuin vähän ihmisiä. Kautta aikojen flunssat ovat tappaneet vanhuksia, mutta ei siitä olla tälläista metakkaa pidetty.
   https://www.iltalehti.fi/flunssa/a/88633fab-7501-4f25-a33d-52f52eb69b5d
   -Arvioiden mukaan todellinen influenssakuoleminen määrä voi olla vuodessa jopa pari tuhatta.

   Etelämaalaisten koronaflunssakuolemat ovat vain vakuutuspetoksia, joilla he orjuuttavat pohjoisen kansat. Pohjoismaalaiset laitetaan maksamaan nämä vakuutuspetokset EU:n avulla.
   https://www.yrittajat.fi/uutiset/625367-korvaako-henkivakuutus-jos-yrittaja-kuolee-koronaan-vakuutusyhtiot-vastaavat
   -Yrittäjäjärjestö on saanut kysymyksiä myös henkivakuutuksen kattavuudesta. Jos yrittäjä kuolee koronaviruksen seurauksena, korvaako henkivakuutus?
   – Kyllä korvaa.
   Tässä lisää asiasta, miten etelämaalaiset orjuuttavat pohjoismaalaisia koronan avulla.
   https://www.youtube.com/watch?v=QpYjI6SYqKo
   https://ylilauta.org/yhteiskunta/129017295

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*