Free speech 26 helmikuun, 2021

 

Laiton Lehti on jo vuosia kertonut miten Jussi Halla-aho on EU:n ja Naton kätyri, joka ei halua Suomen itsenäistyvän.

 

Ei vaikka EU:sta on nyt tullut täysin hullusti sensuroiva velkaunioni, joka tuhoaa sekä vapautemme että taloutemme.

 

Koittakaas persut nyt selittää mestarinne puheet parhain päin.

 

Ai niin. Poliisivaltio ja velkaunioni ovat pieni hinta siitä, että saamme olla EU:n suojissa mörkö Venäjältä.

 

 

Kuvassa linkki Iltalehteen

 

 

 

3 thoughts on “Halla-aho puolustaa edelleen velkaunionia

  1. Haha. Helvetti mikä Mestari tosiaan. Vieraiden valtojen erittäin korruptoitunut kätyri jota on ollut helppo kiristää mm. avioliiton ulkopuolisilla suhteilla. Onko Jussi Halla-aho lle riittänyt tiedustelupalvelujen ja pankkiirien rahat vai kiristääkö Mossad kuvamateriaalilla? Mihin olet Halla-aho mennyt sekaantumaan kun petät noin himokkaasti oman kansasi? Ukrainassa on paljon CIA:n ja Mossadin agentteja ja kätyreitä.

  2. Se on tosiasia Ps ei pysty yksin tekemään mitään Eu-eroa. Tärkein asia on saada Eu aluksi palautumaan alkuperäiseksi talous liitoksi, kuten kaikki aikoinaan Eu:n liittymisen puolesta äänestäneen luulivat, kuten itse, sillä Suomessa oli touhu niin holtitonta voimakkaan ay-liikkeen takia palkat nousi, hinnat nousi ja jatkuva 100 kertainen lakkoilu, vaikka Ruotsiin verrattuna. Silloin Ps on mahdollisuus saada kumppaneita eduskunnan enemmistön saamiseksi. Jossa ensimmäinen tärkein työ on lopettaa ns. haitta maahanmuutto. En lainkaan ymmärrä miten te uusia puolueita perustavat ns. nationalistit voitte saadaan Suomen suunnan muuttumaan se vaan vaikeuttaa Ps. mahdollisuutta muuttaaa suuntaa viemällä ääniä ja tilanne jatkuu vain hamaan tulevaisuuteen. Eu-ero on tulevaisuutta, ensiksi pitää saada suunta muuttumaan, siinä apuna tulee ilmeisesti ns. entiset itäblokin maat. Eu on vielä monelle Suomessa hyvä asia, varsinkin nuorille, jotta saa ääniä heiltä myös, niin vouhotus Eu-erosta ei edistä silloin asiaa.

Comments are closed.