Marco de Wit 26 helmikuun, 2021

 

Lukija kirjoittaa:

 

Yhdysvalloissa ihmetellään miten nuha on kadonnut koronahysterian aikana. Samoin on käynyt Iso-Britanniassa ja Suomessa. Myös ”possuflunssan” aikaan nuha katosi.
Näyttää siltä, että nyt ”testataan” pelkkää ”koronaa”, eikä nuhaa testata samaan aikaan! Näyttääkin siltä, että näiden hysterioiden aikaan nuhan testaaminen lopetetaan ja etsitään hysteerisesti jotain mitä ei ole olemassa. Aiemmin sama olisi merkitty kausiflunssaksi.
Sekä nuhaa, että koronahysteriaa etsitään samalla valheellisella PCR-testillä!
Lääkärit toistavat aina kuinka eivät tiedä miksi nuha aina katoaa samaan aikaan, mutta toisaalta välillä myönnetään kyllä, että nuhaa todetaan vähemmän koska sen testaus on käytännössä lopetettu. Jos samat ihmiset testattaisiin nuhakantoja vastaan, heidät hyvin mahdollisesti todettaisiin positiivisiksi tavalliselle nuhalle!

 

 

1 thought on “Koronahysterian aikana flunssa katoaa

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*