2 thoughts on “Päivän video: Natseja

 1. Pysykää mielisairaat Tampereella, Turussa tai Helsingissä niin me natsit asutetaan muu Suomi upeilla ja terveillä arjalaislapsilla.

 2. "leirejä alettiin ”keskitysleirin” sijaan nimittää ”siirtoleireiksi”. Pyrkimyksenä oli, paikkansapitävästi, luoda esimerkiksi ulkomaalaiselle lehdistölle saksalaisten keskitysleireistä eriävä mielikuva." sanoo:

  https://fi.wikipedia.org/wiki/It%C3%A4-Karjalan_keskitysleirit
  🇫🇮
  https://fi.wikipedia.org/wiki/It%C3%A4-Karjalan_keskitysleirit#/media/Tiedosto:Ru-fi_Suomalaisen-internointileirin-vakea-Aanislinnassa.jpg
  🇫🇮
  ”Suomalainen propagandakuva”: ”internointileirillä sveitsiläisten lehtimiesten vierailun aikana”
  🇫🇮
  http://test.waralbum.ru/49317/
  🇫🇮
  7 августа 2011″ Советские дети-узники 6-го финского концлагеря в Петрозаводске”
  Bing.com/translator
  Neuvostoliittolaisia lapsia 6. Suomalaisten miehittäessä Neuvosto-Karjalan Petroskoihin perustettiin kuusi keskitysleiriä paikallisten venäjänkielisten asukkaiden kotiutumistamiseksi. Leiri 6 sijaitsi Transit Exchangen alueella, sitä piti hallussaan 7000 ihmistä. Neuvostojoukot olivat ottaneet kuvan Petroskoin vapauttamisen jälkeen 28.6.1944.
  🇫🇮
  Tämä kuva esitettiin osana todisteita Nürnbergin sotarikollisten oikeudenkäynnissä.
  🇫🇮
  Oikealla olevasta tangosta toiseksi kuvattu tyttö Claudia Nyppieva julkaisi muistelmansa monta vuotta myöhemmin.
  🇫🇮
  ”Muistan ihmisten pyörtyneen kuumuudesta niin sanotussa kylvyssä, ja sitten heidät huumattiin kylmällä vedellä. Muistan parakkien desinfioinnin, jonka jälkeen korvissa oli melua, ja monilla ihmisillä oli verta nenässään, ja se höyrysauna, jossa kaikkia rättejämme hoidettiin suurella ”vaivalla”. Kun höyrysauna paloi, riistäen monilta ihmisiltä heidän viimeiset vaatteensa.”
  🇫🇮
  http://memorialkrasniy.ru/2020/11/26/ni-davnosti-ni-zabveniya-k-75-letiyu-mezhdunarodnogo-voennogo-tribunala/
  🇫🇮
  26 ноября 2020 года ”Тон дискуссии задал Председатель Государственного Совета Республики Крым Владимир Константинов, который отметил, что, к сожалению, спустя 75 лет после окончания Второй мировой войны уроки Нюрнберга забыты – в ряде стран Центральной и Восточной Европы, США происходит переписывание истории, идет полным ходом фактическая реабилитация фашизма и неонацизма. «Тема Нюрнберга, – сказал он, – нам близка и трагична.
  Bing.com/translator
  Keskustelun sävyn asetti Krimin tasavallan valtioneuvoston puheenjohtaja Vladimir Konstantinov, joka totesi, että valitettavasti 75 vuotta toisen maailmansodan päättymisen jälkeen Nürnbergin opetukset unohdetaan – useissa Keski- ja Itä-Euroopan maissa Yhdysvallat kirjoittaa historiaa uudelleen, fasismin ja uusnatsismin varsinainen kuntoutus on täydessä vauhdissa. ”Nürnbergin aihe”, hän sanoi, ”on meille läheinen ja traaginen.
  🇫🇮
  https://onashem.mediasole.ru/podvig_uzbekskih_soldat_vnemeckom_plenu_okotorom_nikto_neznal
  🇫🇮
  07 января 2021 ”Одетые в лохмотья, они даже не выглядели, как солдаты… Нацисты провели их по главной улице, выставляя напоказ, от вокзала до самого концлагеря. Они были слабые и маленькие, их ноги были обернуты в старые тряпки. Некоторые из них еле держались на ногах, их поддерживали идущие рядом товарищи…”
  Bing.com/translator
  ”Rääsyihin pukeutuneina he eivät edes katsoneet sotilailta… Natsit saattoivat heidät pääkatua pitkin asemalta keskitysleirille. He olivat heikkoja ja pieniä, jalat käärittyinä vanhoihin rääsyihin. Jotkut heistä tuskin pystyivät seisomaan jaloillaan, heidän toverinsa tukivat heitä kävelemällä lähellä…
  🇫🇮
  Brooksausen väitti, että kansakunnan paikallisille tuntemattomien ihmisten näkeminen herätti sympatiaa monilta. Kansalaiset yrittivät antaa vangeille leipää, vettä ja juustoa, mutta vartijat eivät sallineet sitä, vaikka usein sitä ennen sallittiin vankien ruokkiminen.”
  🇫🇮
  https://seura.fi/asiat/ajankohtaista/venalainen-kohufilmi-nayttaa-suomalaiset-lasten-raakkaajina-ita-karjalan-keskitysleirit-pilaavat-suomen-maineen/
  🇫🇮
  20.01.2019 ”Venäläinen kohufilmi näyttää suomalaiset lasten rääkkääjinä: Itä-Karjalan keskitysleirit pilaavat Suomen maineen”
  🇫🇮
  ”suomalaiset rääkkäävät lapsia keskitysleirillä” ”leirit tunnetaan ”fasistien leireinä”, ja ne rinnastetaan avoimesti Natsi-Saksan tuhoamisleireihin”
  🇫🇮
  ”Haluan vain kertoa totuuden. Suomalaisten ylläpitämillä leireillä venäläiset naiset ja lapset näkivät nälkää ja kärsivät kovasydämisestä kohtelusta,” hän muistuttaa.”
  🇫🇮
  ”Minun äitini ja isoäitini olivat noilla leireillä. Heidän kertomuksistaan minä tiedän, millaista siellä oli.”
  🇫🇮
  ”Suomella oli vuosina 1941–1944 miehittämillään Itä-Karjalan alueilla parikymmentä siviiliväestön eristämiskeskusta, keskitysleiriä.”
  🇫🇮
  ”Leireillä oli vuonna 1942 yli 23000 ihmistä, valtaosin vanhuksia, naisia ja lapsia.” ”väestöä, jota pidettiin poliittisesti epäluotettavana” ”niillä menehtyi arviolta 6000–7000 ihmistä tauteihin ja aliravitsemukseen” ” leireillä kuoli noin 500 ihmistä kuukaudessa” ”Suomalaiset käyttivät keskuksista aluksi nimeä keskitysleiri, mutta muuttivat vuonna 1943 nimet neutraalimmiksi siirto- tai internointileireiksi.”
  🇫🇮
  ”Karjalassa oli kaikkiaan 17 leiriä. Kuri oli kova, naiset ja lapset näkivät nälkää.”

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*