Marco de Wit 26 helmikuun, 2021

 

Vaikka suuri osa naisista lähti aikoinaan täysillä mukaan suvakismiin, feminismiin ja avoimien rajojen kannatukseen, täytyy kuitenkin todeta, että on ollut pieni osa naisia jotka ovat jo pitkään tuominneet tuollaisen feminismin.
Ilmeisesti täytyy kuitenkin mennä vaikeimman kautta ja antaa yhteiskunnan romahtaa ennen kuin suuri osa naisista kääntyy takaisin perinteisen perheen, vakauden, turvallisen, kristityn ja kansallismielisen yhteiskunnan puolelle.
Seinähullujen naisten toimintaa voi verrata täysillä liikkuvaan junaan jota ei muutama harva nainen pysty enää pysäyttämään kun se lähtee kunnon vauhtiin.
Alla olevan videon naisen mukaan iso osa naisista käyttäytyykin kuin pikkulapset ja ovat täysin seonneet. Feministit ja suvakit toimivat jopa naisten omien evolutiivisten etujen vastaisesti ja ovat tuhoamassa normaalit naiset ja lapset!

 

 

 

 

1 thought on “Tuhoavatko naiset yhteiskunnan?

  1. Harvoja järjissään olevia naisia. Pelastetaan hyvät naiset ja lapset! Huonot naiset matuille ja ************.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*