Marco de Wit 27 helmikuun, 2021

 

Suomessa vain emiritusprofessorit uskaltavat käyttää järkeään:

 

Emiritusprofessori Jorma Paavonen kirjoitti hyvän jutun lääkärilehteen, jossa kyseenalaisti koko koronatapausten raportointijärjestelmän. Tässä otteita:

 

Tapausmäärät ilmoitettava prosentteina:

On hämmästyttävää, että THL ei suhteuta tapausmääriä otettujen näytteiden määrään. Nimittäjä on tärkeä, koska se kertoo todellisen esiintyvyyden. Jos näytteitä on otettu vähän, todettujen tapausten määräkin on todennäköisesti pieni. Jos näytteitä on otettu paljon, todettuja tapauksiakin on todennäköisesti paljon.

Myöskään THL:n raportoima kahden edellisen viikon ilmaantuvuus väestömäärään suhteutettuna (per 100 000) ei suoraan kerro esiintyvyyttä eli todettujen tapausten määrää suhteessa otettujen näytteiden määrään. Olisi suositeltavaa, että THL ilmoittaisi tapausmäärät myös prosentteina eli todetut positiiviset tapaukset jaettuna tutkittujen näytteiden kokonaismäärällä.

 

Testien luotettavuudesta:

Kun näitä koronatestausasemia on tänä päivänä lähes joka korttelissa, olisi tärkeätä että diagnostiset laboratoriot raportoisivat myös käytetyn testin tai käytettyjen testien luotettavuuden. Diagnostiikan laaduntarkkailusta tai testien validoinnista ei juurikaan puhuta.

 

 

Kuvassa linkki artikkeliin

 

 

 

5 thoughts on “Emiritusprofessori: Koronatapausten raportointia olisi syytä muuttaa

 1. Lähes kaikki lääkärit ovat todellisuudessa hyvin itsekkäitä, hyvin epärehellisiä ja ostettuja. He voisivat helposti auttaa todistamaan koronahysterian olevan täysi huijaus, mutta eivät suostu auttamaan omaa valkoista kansaansa. Oma pesä on tärkeämpi.

  1. Laskevat kuuluvansa ns.”eliittiin” (sic!) ja selviävänsä myötäjuoksemalla omaa heimoaan murhaavia perkeleitä.

   Laskevat väärin ja lähtö tulee ihan ensimäisten joukossa jos globalistit sinetöivät valtansa. Lääkäreiltä on ilmeisesti jäänyt historia tutkimatta jos eivät ymmärrä että hyödylliset idiootit on AINA eliminoitu ensimmäisenä kun he ovat petoksensa suorittaneet.

   Kannattaisi hieman miettiä ennenkuin nousee omaa kansaansa ja rotuaan vastaan. Pettäjän tie on itsetuhoinen tie.

 2. Lääkärit ovat joko terminaalisen tyhmiä tai terminaalisen epärehellisiä. Uskovat koronahysterian olevan totta ja eivät mitenkään kyseenalaista edes uusien erikoismyrkkyjen vaarallisuutta ja riskejä, vaan vakuuttavat kuinka ne ovat erittäin turvallisia ja erittäin hyvin testattuja.

  1. Tarkka luku on siis: ”Koronavirustestejä on tehty edelleen väestöön suhteutettuna paljon”.

   Lukemat pitää olla sellaiset, että ne voi laittaa [exel]-taulukkoon ja vetää niistä johtopäätökset.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*