4 thoughts on “Päivän kuva

 1. Naapurissasi voi asua vihapuhuja, natsi tai fasisti. Tunnusmerkkinä risti, tekee paljon lapsia ja käy paljon töissä.

 2. Uusi Nokia Ry kehittelee Raspberry Pi’n, yhden piirilevyn tietokoneen, soveltuvuutta käytettäväksi kouluissa.
  – Raspberry opPI: oppijan tietokone

  Rodullistetulla matematiikalla laskien tuossa kahden sadan hengen hautajaissaattueessa henkilöisen väliset etäisyydet ovat yli 2 metriä.
  – Upp till 200 personer på begravning – polis kallades in: ”Väldigt besvärande”

  Ranskan sairaalat paniikissa, kun henkilökunta joutuu sairaslomalle rokotuksen jälkeen.
  – Périgueuxin sairaalan työturvallisuuskomitea (CHSCT) kertoo peräti 50 – 70 prosentilla rokotetuista todetun ”hyvin vakavia sivuvaikutuksia” sen jälkeen, kun hoitohenkilökunnan rokottaminen aloitettiin 6. helmikuuta.
  – K-rokotteella hoitohenkilöstövaje Ranskassa
  – Kaikki toimet on nyt otettava käyttöön, että estetään vahinkojen syntyminen AstraZeneca’lle.

  Miljardööriystävämme Bill Gates on lähestynyt ymmärtämättömien alamaisten joukkoa uuden kirjan kautta.
  – Bill Gates’ New Book: Wrong on Climate, Wrong on Farming
  – Aikaisemmat yritykset auttaa köyhää kansaa vain köyhdyttivät heitä entistä enemmän samalla, kun lannoitevalmistajien taskut täyttyivät rahalla.
  – Mutta nyt on kaikki toisin!
  – Ilmasto pelastuu, kun neekerit opetetaan hylkäämään nykyiset ruuan tuotantomenetelmät ja alkavat käyttämään vieläkin enemmän lannoitteita.
  – Biill Gatesin lannoitekaupat ovat jo tähän mennessä pelastaneet miljardin ihmisen hengen.
  – Lue kirja ja hämmästy. Hyppää suihkariin ja poikkea Gates-säätiön kirjakauppaan ennen kuin kirja myydään loppuun.

 3. 卐🕎卐25 April 2020 Bing.com/translator: Kuka sponsoroi Hitleriä ja miten juutalaiset pankkiirit loivat kolmannen valtakunnan卐🕎卐 sanoo:

  ”Кто спонсировал Гитлера и Как еврейские банкиры создавали Третий Рейх”
  卐🕎卐
  https://zen.yandex.ru/media/alex_soloviev/kto-sponsiroval-gitlera-i-kak-evreiskie-bankiry-sozdavali-tretii-reih-5ea409725943a026cc183c93
  卐🕎卐
  ”Главными спонсорами Гитлера и его партии выступили финансисты Великобритании и США. С самого начала Гитлер был «проектом». Энергичный фюрер был инструментом для объединения Европы против Советского Союза, решались также и другие важные задачи, так, прошли полигонные испытания «Нового мирового порядка», который планировали распространить по всей планете.”
  卐🕎卐
  Bing.com/translator
  Kun he puhuvat Adolf Hitlerin valtaanpääsyn syistä, he muistavat aina hänen erinomaisen puhelahjansa, karisman, poliittisen tahtoa ja intuition, Saksan vaikean taloudellisen tilanteen ensimmäisen maailmansodan tappion jälkeen, Saksan närästyksen Versaillesin maailman häpeällisistä olosuhteista, mutta todellisuudessa nämä ovat vain toissijaisia edellytyksiä, jotka vaikuttivat hänen tuloonsa poliittisen olympuksen huipulle.
  卐🕎卐
  Ilman säännöllistä ja vakavaa rahoitusta hänen liikkeelleen, maksaminen useista kalliista tapahtumista, jotka ovat tehneet Saksan kansallissosiallistista työväenpuolueesta suositun. Natsit eivät olisi koskaan saavuttaneet vallan huippuja, pysyen tavallisina kymmenien tällaisten paikallisesti merkittäväjen liikkeiden keskuudessa. Niille, jotka ovat vakavasti tutkineet ja tutkineet kansallissalismin ja Führerin ilmiötä, tämä on tosiasia.
  卐🕎卐
  Hitlerin ja hänen puolueensa pääsponsorit olivat Ison-Britannian ja Yhdysvaltojen rahoittajat. Hitler oli alusta asti ”projekti”. Energinen Führer oli väline Euroopan yhdistymiseen Neuvostoliittoa vastaan, ja myös muita tärkeitä tehtäviä ratkaistiin, joten toteutettiin ”uuden maailmanjärjestyksen” testausperusteet, jotka oli suunniteltu levitettäväksi koko planeetalle.
  卐🕎卐
  Vuonna 1924 Hyväksyttiin Dawesin suunnitelma, sen tavoitteena oli palauttaa Saksan talous ja soluttautua Yhdysvaltain pääkaupunkiin Eurooppaan. Saksa ei voinut maksaa korvauksia. Usa tarjoutui rahoittamaan Saksan teollisuuden palauttamisen lainoilla. Vuoteen 1929 asti Yhdysvallat sai lainoja 2,5 miljardia dollaria ja Englanti 1,5 miljardia dollaria.
  卐🕎卐
  Vuonna 1934 asekuljetukset Yhdysvalloista Saksaan olivat valtavan kokoisia. Senaatin komitea totesi, että yhdysvaltalaisten ja saksalaisten yritysten välillä oli salaisia sopimuksia keskinäisestä tiedottamsesta ja asepatenttien vaihdosta. Vuonna 1940 Yhdysvaltain ulkoministeri Frank Knox myönsi, että ”vuonna 1934 ja 1935 Hitlerille toimitettiin satoja Yhdysvalloissa valmistettuja ensiluokkaisia lentokonemoottoreita”, ja senaatin komitea päätteli, että ”amerikkalaiset teollisuusijat myivät vapaasti Saksan hallituksen patentteja ja motorisia suunnitteluoikeuksia Saksan hallitukselle…” Rockefeller Standard Oil on ottanut haltuunsa synteettisten polttoainelaitosten rakentamisen rahoituksen Saksassa. Sodan alkuun mennessä yhtiö oli luonut 20 miljoonan dollarin ilmakaasuvarannot Saksaan. Toisen maailmansodan puhkeamisen jälkeenkin Yhdysvaltojen ja Saksan rahoitus- ja teollisuusryhmien väliset sopimukset jatkuivat: Rockefeller Trust Standard Oyle, DuPont de Nemurin kemiallinen huolenaihe ja Saksan huolenaihe IS Farbenindustri; General Electric ja Saksan AEG ja Krupp; United States Steel Corporation, Bethichem Steel ja Saksalaiset teräsyhtiöt; ”Amerikan alumiiniyhtiö” ja ”Feraignte aluminium”.
  卐🕎卐
  Saksassa oli jopa 60 amerikkalaista haaraa. Yhdysvaltain senaattori X. Kilgore sanoi vuonna 1943: ”Valtavat summat menivät ulkomaille rakentamaan tehtaita, jotka ovat nyt epäonnea olemassaolollemme ja jatkuva este sotilaallisille ponnisteluillemme.” Hänen johtamansa senaatin komitea määritteli Usa:n sijoitusten määrän Saksaan miljardiksi dollariksi. Amerikkalaisen pohatan G. Fordin mielenkiintoinen panos Saksan talouteen. Ford Motor auttoi tarjoamaan natseille pääsyn strategisiin raaka-aineisiin, joista G. Ford vuonna 1938 hyväksyi kolmannen valtakunnan korkeimman palkinnon, joka voitaisiin myöntää ulkomaalaiselle – Saksan kotkan järjestyksen suurristille. Sama palkinto myönnettiin J:lle. Mooney, General Motorsin puheenjohtaja, joka tuki natsien miehitystä Tšekkoslovakiassa ja toimitti uusia polttoaineen tuotantoteknologioita. Yhdysvaltalaiset yritykset myönsivät Saksalle patentteja, strategisten raaka-aineiden tuotantolupia, jotka otettiin käyttöön lentokoneiden, moottorien, ilmatorjuntatykkejä ja sotilaslaitteiden optiikkaan. Amerikkalaisten yritysten konttorit Saksassa toimittivat Reichille säiliöitä, kuorma-autoja ja muita tarvikkeita. Puolet kaikista saksalaisista ajoneuvoista valmistettiin sodan aattona General Motorsin määräysvallassa.
  卐🕎卐
  Taloudellista apua natseille antoi saksalainen teollisuus- ja rahoituspohatta Gustav Krupp. Pankkiirien joukossa rahaa Hitlerille keräsivät Reichsbankin presidentti ja Adolf Hitlerin uskottu suhteista poliittisiin ja taloudellisiin tukijoitaan länsimaissa, Yalmar Sakht. Tämä lahjakas järjestäjä vuodesta 1916 johti yksityistä Saksan keskuspankkia, sitten siitä tuli sen toinen omistaja. Joulukuusta 1923 lähtien hän johti Reichsbankia (johti maaliskuuhun 1930 ja sitten 1933-1939). Hänellä oli läheiset suhteet amerikkalaiseen J.P.-yhtiöön. Morgan. Juuri hän on vuodesta 1933 lähtien tehnyt Saksan taloudellisen liikekannallepanon valmistaen sitä sotaan.
  卐🕎卐
  Syyt, jotka pakottivat Saksan talous- ja teollisuuseliitin auttamaan Hitleriä ja hänen puoluettaan, olivat hyvin erilaisia. Jotkut halusivat luoda voimakkaan iskuvoiman sisäistä ”kommunistista uhkaa” ja työväenliikettä vastaan. He pelkäsivät myös ulkoista vaaraa – ”bolsevikkiuhkaa”. Toiset oli vakuutettu uudelleen, jos Hitler nousisi valtaan. Toiset taas työskentelivät samassa ryhmässä kuin global financial international. Ja kaikki hyötyivät sotilaallisesta mobilisoimisesta ja sodasta – käskyt putosivat kuin yltäkylläisyyden sarvi.
  卐🕎卐
  Kolmannen valtakunnan tappion jälkeen sodassa ja tähän päivään asti ihmisten joukkotietoisuudessa pysyi se tosiasia, että juutalaiset – natsismin uhri. Lisäksi juutalaisten tragediasta tehtiin niin sanottu brändi, joka hyötyi siitä ja sai taloudellista ja poliittista osinkoa. Vaikka slaaveja kuoli tässä verilöylyssä paljon enemmän – yli 30 miljoonaa.
  卐🕎卐
  Todellisuudessa juutalaiset ovat diskoridian juutalaisia. Jotkut tuhottiin, vainottiin ja toiset juutalaiset itse rahoittivat Hitleriä. Sen ajan vaikutusvaltaisten juutalaisten panoksesta kolmannen valtakunnan muodostamiseen, Hitlerin vaikutusvallan kasvuun, ”maailmanyhteisö” haluaa vaieta. Ja ihmisiä, jotka nostavat tämän asian esiin, syytetään välittömästi revisionismista, fasismista, antisemitismistä.
  卐🕎卐
  Juutalaiset ja Hitler ovat yksi maailman median suljetuimmista aiheista. Ei ole mikään salaisuus, että Führeriä ja hänen puoluettaan tukivat niin vaikutusvaltaiset juutalaiset teollisuushenkilöt kuin Reynold Gesner ja Fritz Mandel. Kuuluisa Varburgin pankkidynastia ja Max Warburg (Hampuri-tyylisen pankin johtaja M.M. Warburg Co.) antoivat merkittävää apua Hitlerille.
  卐🕎卐
  Myös Rothschildit osallistuivat rahoitukseen. He tarvitsivat Hitleriä toteuttamaan hanketta juutalaisvaltion luomiseksi Palestiinaan.
  卐🕎卐
  Juutalaisten vainon yhteydessä ratkaistiin heidän sulauttamisensa ongelma Euroopassa, vaino pakotti heidät muistamaan alkuperänsä, yhdistymään, juutalaisidentiteetti mobilisoi.
  卐🕎卐
  Mielenkiintoista on, että Itse asiassa Hitler ja hänen puolueensa rahoittivat ja valmistivat maaperää natsien vallan takavarikoinnille Saksassa samojen voimien toimesta, jotka valmistivat vuoden 1905 vallankumouksia Venäjällä, sponsoroivat bolševikkien, Esersin ja Mensevikkien puoluetta, joka teki tiivistä työtä kaikkien Venäjän vallankumousjoukkojen kanssa. Yhdysvaltain, Britannian, Ranskan ja muiden länsimaiden pankkien isännät, Yhdysvaltain keskuspankki.
  卐🕎卐
  Juutalaiset juuret omisti itse Adolf Hitler, kuten kuuluisat natsit, kuten Heydrich (isänsä Suss), Frank, Rosenberg. Juutalainen oli yksi ”Juutalaisen kysymyksen lopullisesta ratkaisusta” -suunnitelman laatija Eichmann. Puolalaisten ja juutalaisten tuhoaMista Puolan alueella johti juutalainen Hans Michael Frank, joka toimi Puolan kenraalikuvernöörinä 1939-1945.
  卐🕎卐
  Ennen sotaa Saksassa asui jopa puoli miljoonaa juutalaista, ja heistä jopa 300 000 lähti vapaasti. Puolan ja SNT:n juutalaiset kärsivät eniten vahinkoa, heidät sulautettiin merkittävästi, ja heidät ”laitettiin veitsen alle” juutalaisen identiteettinsä menettävän. Monet juutalaiset taistelivat osana Wehrmachtia.
  卐🕎卐
  Noin 10 000 ihmistä otettiin kiinni neuvostovankeudesta.
  卐🕎卐
  Henkilökohtaisesti Hitlerin ansiosta oli olemassa yli 150 ”kunnia-ajajan” luokka, johon kuului enimmäkseen suuria juutalaisia teollisuudenhoitajia. He toteuttivat johtajan henkilökohtaisia käskyjä sponsoroidakseen tiettyjä poliittisia tapahtumia. Natsit jakoivat juutalaiset rikkaisiin ja kaikki muut rikkaiden luontevasti.
  卐🕎卐
  Länsimaisten tiedotusvälineiden, virallisten historioitsijoiden, toisen maailmansodan historian poliitikkojen ja taustatarinan avulla leikattiin kunnollinen osuus mielenkiintoisia sivuja.
  卐🕎卐
  Juutalaiset, jotka rahoittivat kolmannen valtakunnan, henkilökohtaisesti Hitlerin, perustamista, olivat Saksan johdossa, osallistuivat juutalaiskysymyksen ”ratkaisuun”, heimomiestensä tuhoamiseen, taistelivat Saksan asevoimissa. Valtakunnan romahdettua Saksan kansa joutui syyttämään juutalaisten kansanmurhaa ja joutui maksamaan ehkäisyn. Tähän asti Saksaa ja saksalaisia pidetään toisen maailmansodan yllyttämisen pääasiallisina syyllisinä, vaikka tämän verilöylyn järjestäjät jäivät rankaisematta.
  卐🕎卐
  Natsien vainoamista ja ulkomailla vuosina 1935–1943 pelastetuista juutalaisista 75 prosenttia pakeni totalitaariseen Neuvostoliittoon. Britannia suojeli noin 2% (67 000 ihmistä), Yhdysvallat – alle 7% (noin 182 000 ihmistä), Palestiina meni 8,5%: lle pakolaisista.
  卐🕎卐
  Jos länsimaisille yrityksille Saksa oli pääoman ja voiton sijoituspaikka, länsimaisille poliitikoille – ”ketjukoira”, joka voidaan asettaa kilpailijalle – SNT. Ja kun sodan kaksi valtaa heikentävät toisiaan, puuttuvat asiaan kolmantena osapuolena ja voitettuaan tämän vastakkainasettelun, luoden uudet, kannattavat pelisäännöt, heikentäen kilpailijoita. Ja SNT oli lännen kilpailija. Eikä se ole niinkään ideologia kuin ulkoiset, näkyvät tulokset Neuvostoliiton talouden nopeasta kehityksestä ja kapitalismille niin tyypillisten kriisien puuttumisesta.
  卐🕎卐
  Länsivallat toivoivat lähettävänsä Hitlerin vain SNT:ää vastaan, mutta ne laskettiin väärin: siipimies oli hallitsematon ja käänsi aseensa Ranskaa ja Isoa-Britanniaa vastaan alistaen koko Euroopan. Ja vasta sitten – SNT:ää vastaan.

  1. Vielä 1942 pelkästään Berliinissä oli noin 70 000 juutalaista aivan vapaana. Kun 1945 puna-armeija vyöryi Berliiniin, niin siellä oli toiminnassa olevia synagoogia. Noin 150 000 juutalaistaustaista palveli Wermachtissa toisen maailmansodan aikana.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*