Marco de Wit 27 helmikuun, 2021

 

Tänään Tampeella koronarealistit järjestivät spontaaneja mielenosoituksia sanan- ja liikkumisvapauden puolesta.

 

Mielenosoitus alkoi kulkueella, mutta poliisi esti se etenemisen. Vain vajaat 10 henkeä kerrallaan sai viiden minuutin välein liittyä kulkueeseen. Eli käytännössä kulkueita oli lukuisia. Tämäkään ei kuitenkaan riittänyt poliisille, vaan he jatkuvasti häiriköivät kulkeen etenemistä keksimällä omasta päästään kaikenlaisia turvavälejä.

 

Marco ja Mari olivat kuvaamassa, mutta mystisesti kuvan laatu heikkenee juuri silloin kun he lähestyvät kulkueväkeä ja poliiseja. Tämä oli tietysti vain sattumaa.

 

 

 

Kulkue saapui Tampereen keskustorille, jossa vastassa oli lukuisia poliisiautoja. Onneksi ne eivät kuitenkaan estäneet ihmisiä kokoontumasta ja puhumasta. Nähtävästi ihmisiä oli sen verran paljon, etteivät poliisit yrittäneet jyrätä ja pidättää mielenosoittajia samalla tavalla kuin aiemmin.

 

Marco ja Mari pysyivät tällä kertaa hieman kauempana poliiseista ja niinpä kuvakin pysyi hyvälaatuisena.

 

 

Saas nähdä antaako poliisi mielenosoitusten jatkua.

 

Mielenosoitukset ja lentolehtisten jakaminen on saanut nyt suponkin takajaloilleen!

 

 

Kuvassa linkki Ylen juttuun

 

 

 

 

 

 

1 thought on “Video: Koronarealistien mielenosoitus Tampereella. Poliisi häiriköi!

  1. KOskahan joku näitä megafooneja huudattavista ihmisistä keksii tehdä jatkojohdon tuolle mikrofonille ja nostaa sen torven esim. 2m päänsä yläpuolelle ja lopettaa sen pyörimisen sen kanssa.

    Korkeammalta se kuulisi laajemmalle alueelle eikä sattuisi lähellä olevien korviin. Ja kun lopettaa sen pyörimisen niin kauempanakin olevat kuulevat enemmän kuin pari sanaa lauseesta.

    Ihan tällaisia tavallisia juttuja joilla saadaan pro-ote hommiin.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*