Marco de Wit 28 helmikuun, 2021

 

Ano Turtiainen on järkähtämättä puolustanut äänestäjiensä ja suomalaisten etuja.

 

Hän ei ole lähtenyt myöskään koronahysteriaan. Ainoana kansanedustajana hän uskaltaa hengittää.

 

Nyt sitten persut ovat kostoksi erottaneet hänet.

 

Turtiainen kertoo:

 2019 minut valittiin eduskuntaan ja koko vaalikampanjan ajan taistelin sananvapauden puolesta, olin jopa käräjillä mielipidekirjoitukseni vuoksi. Äänestäjilleni lupasin ainoastaan olla oma itseni ja ettei minua kukaan hiljennä, jos tulen valituksi eduskuntaan.

Ei ehtinyt eduskuntatyö kauaa kestää, kun muista vaalipiireistä eduskuntaan valitut kollegat ja puoluejohto alkoivat ulisemaan etten saisi olla julkisesti tuota ja tuota mieltä asioista. Siinä hiljalleen alkoi paljastumaan, että puolue on Halla-ahon johdolla tekemässä Soini kakkosta, eli pettämässä äänestäjänsä ja muokkaamassa eduskuntaryhmää muille eduskuntapuolueille mieleiseksi mahdollista tulevaa hallituspestiä ajatellen.

 

 

Kuvassa linkki Iltalehteen

 

 

11 thoughts on “Halla-aho savusti Ano Turtiaisen persuista

 1. Halla-aholla on hallitus kiima joka menee kaiken muun edelle. Onko Mossadilla Halla-ahosta kiristysmateriaalia? Äärijuutalaisella eliitillä on valtava edustus nimenomaam Ukrainassa jossa Halla-aho työskenteli lähetystössä.

 2. Muutama oikeuden ja totuuden puolella seisova MIES siis vielä maasta löytyy. Hienoa, perinteistä, suomensukuisuuteen kuuluvaa suoraselkäisyyttä! Kiitos perussionistien paljastamisesta, vaikka kyllähän ne pettureiksi on tiedetty iät ja ajat. Ano, kunnian MIES, kiitos maamme ja kansamme puolustamisesta!

  1. Vaikka Ano on maskeja vastaan hän tekee niillä kuitenkin bisnestä. Vähän sama kun turvapaikanhakijoita vastustava olisi osakkaana jossain vastaanottokeskusta pyörittävässä firmassa.

  2. Eihän Suomen kenraalikuvernööri Sanna Marinkaan polta tupakkaa vaikka sallii sen myymisen maassa — terveyssyistä.
   – Tupakka tappaa enemmän kuin kor0na.

 3. Kävi samoin kun aikanaan Hirvisaarelle. Tinkimättömät täytyy aina saada persuissa syrjään, mutta kokoomushännystelijät ja puolisuvakit saa vapaasti häärätä. Lisää maskeja, poliisivaltiota ja parempaa EU:ta. Puolue, eduskuntaryhmä, europarlamentaarikot ja nuorisojärjestö pitää nyt pysyä tiukasti Halla-ahon ja Purran naruissa matkalla kohti hillotolppia.

 4. Savolaisuus on sitä että vastuu on aina kuulijalla? musta on jo pitkään tuntunut siltä että keskiiän jälkeen tarvitsen jonkin laisen käänteisen kuulolaitteen, ano on savolaisuutta puhtaimmillaan, hiano mies noin urheilijana, mutta ois voinu vaikuttaa paremmin poliittisesti nielemällä oman egonsa,,epäilen tämän olevan jonkinlainen harhautus-yritys persujen sisäisessä valtataistelussa? tähän samaan jaskaan on aina kaatunut ns. se äärimmäinen ajattelu, kuka on kukkulan kingi,,

 5. Anon erottaminen oli määräaikainen, hänen olisi ollut mahdollisuus hakea jäsenyyttä takaisin. Ei hakenut. Ero jäi pysyväksi.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*