Marco de Wit 1 maaliskuun, 2021

 

Lähes kaikki toimittajat ovat suvakkeja. Ei siis ihme, että he demonisoivat republikaaneja ja konservatiiveja samalla, kun palvovat demokraatteja.

 

Tosin harva arvasi kuinka paljon he palvovat.

 

Näyttää nimittäin siltä, että toimittajat tahallaan ottavat kuvia, joissa demokraattipoliitikoilla on ikäänkuin sädekehä. Tämä alkoi Obaman kaudella ja nyt jatkuu entistä kiihkeämmällä tai siis palvomalla tahdilla.

 

 

 

 

 

 

3 thoughts on “Pyhät demokraatit

  1. Bidenista tai demokraateista ei myöskään kirjoteta mitään huhu, kohu ja törkyuutisia niinkun Trumpista ja häntä tukevista republikaaneista. Huomaa varsinkin Suomen medioissa jotka on eläny ja yrittää vieläkin elää Trump sitä ja Trump tätä roskajutuillansa jotka on koostettu Usan valemedioista.

  2. He palvovat myös autistityttöä Greta Thunbergia ikään kuin profeettana tai Jumala ja samoin mm. BLM-eläinten ja ilmastohysterian liikkeessä on uskonnollisia piirteitä.

    Uskonnollisuuteen kuuluu myös se, että kaikki eri mieltä olevat kirjaimellisesti puhdistetaan ja eliminoidaan. Ihmisten täytyy hyväksyä mielisairaiden suvakkien uskonto ja sitä ei saa kyseenalaistaa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*