Free speech 2 maaliskuun, 2021

 

Mitään koronavirusta ei ole olemassakaan.

 

Viranomaiset eivät edes yritä todistaa sen olemassaoloa, koska tietävät ettei sitä ole olemassa. Testit ovat roskaa, kuten nobelisti Kary Mullis korosti. Niillä löytää mitä tahansa haluaa löytää. Kuten esimerkiksi eksosomeja, jotka ovat sairaan ihmisen erittämiä viruksen kaltaisia jätteitä.

 

Testeillä siis enintään löytää jotain eksosomeja, jolloin on ehkä olemassa pieniä korrelaatio testitulosten ja sairauden kanssa. Eli siis käytännössä tavallisen flunssan kanssa!

 

 

Tämän takia viranomaiset eivät halua siis eristää väitettyä koronavirusta. Sen eristämisen sijasta he eristävät sinut!

 

 

HERÄTKÄÄ!

 

 

 

 

 

 

1 thought on “Koronahulluuden huippu!

 1. 🚢🚀🇫🇮🇺🇸🇮🇱🇸🇪🇩🇪31.01.2021🦠"1,3 miljardin sotalaivat Rauman telakalla, jossa on paljon ulkomaalaisia työntekijöitä" sanoo:

  https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/suomi-rakentaa-1-3-miljardin-sotalaivat-rauman-telakalla-jossa-on-paljon-ulkomaalaisia-tyontekijoita-nain-salaisuuksista-huolehditaan/8040474
  🚢🚀🇫🇮🇺🇸🇮🇱🇸🇪🇩🇪
  ”neljä Nato-yhteensopivaa korvettia, jotka aseistetaan israelilaisilla ohjuksilla ja ruotsalaisilla torpedoilla” ”114 metriä pitkät laivat ovat sotatilanteessa esimerkiksi helppo maalitaulu”
  🚢🚀🇫🇮🇺🇸🇮🇱🇸🇪🇩🇪
  ”laivoja rakennetaan Rauman telakalla taivasalla valtavissa altaissa.
  🚢🚀🇫🇮🇺🇸🇮🇱🇸🇪🇩🇪
  ”Monitoimikorvetit tullaan kuitenkin rakentamaan sisätiloissa piilossa uteliailta silmiltä. Mahdollisesti korvettien rakentamista varten saatetaan jopa rakentaa kokonaan uusi halli.”
  🚢🚀🇫🇮🇺🇸🇮🇱🇸🇪🇩🇪
  ”israelilainen Gabriel-pintatorjuntaohjusjärjestelmä, yhdysvaltalainen ESSM-ilmatorjuntaohjusjärjestelmä sekä ruotsalaisen Saabin valmistamat torpedot” ”laivojen on määrä olla täysin käytettävissä vuoden 2028 loppuun mennessä”🇷🇺”Helsingin telakka ei sopinut rakennuspaikaksi venäläisomisteisuutensa takia”🤣”Rauman telakka-alueella on työntekijöitä monista eri kansallisuuksista – suomalaisten lisäksi töissä on esimerkiksi venäläisiä ja virolaisia.”
  🚢🚀🇫🇮🇺🇸🇮🇱🇸🇪🇩🇪
  🤣”Myös merivoimien korvettien rakennustyöhön tulee osallistumaan ulkomaalaisia työntekijöitä.”
  🚢🚀🇫🇮🇺🇸🇮🇱🇸🇪🇩🇪
  https://en.wikipedia.org/wiki/Rauma_Marine_Constructions
  🚢🚀🇫🇮🇺🇸🇮🇱🇸🇪🇩🇪
  ”In September 2016, the Finnish Defense Forces Logistics Command signed a letter of intent with Rauma Marine Constructions in order to investigate the company’s capability for building four multi-role corvettes for the Finnish Navy’s Squadron 2020 fleet renewal program.”
  🚢🚀🇫🇮🇺🇸🇮🇱🇸🇪🇩🇪
  https://en.wikipedia.org/wiki/Meyer_Turku
  🚢🚀🇫🇮🇺🇸🇮🇱🇸🇪🇩🇪
  ”The company is fully owned by German shipbuilder Meyer Werft GmbH.” ”The company was founded in November 1989 under name Masa-Yards Oy to continue operations of the previously bankrupted Wärtsilä Marine. The heritage, however, goes back to 1737 when industrial shipbuilding was first started in Turku.”
  🚢🚀🇫🇮🇺🇸🇮🇱🇸🇪🇩🇪
  https://rmcfinland.fi/fi/
  🚢🚀🇫🇮🇺🇸🇮🇱🇸🇪🇩🇪
  ”täysin rikittömällä polttoaineella. Sen polttoaineen kulutus on erittäin alhaista, ja alus täyttää myös kaikki voimassa olevat ja lähivuosina voimaan tulevat ympäristömääräykset.”
  🚢🚀🇫🇮🇺🇸🇮🇱🇸🇪🇩🇪
  https://rmcfinland.fi/fi/yrityksesta/rauman-telakka/
  🚢🚀🇫🇮🇺🇸🇮🇱🇸🇪🇩🇪
  ”suomalaista merenkulunosaamista eteenpäin ja jatkaa vanhoja laivanrakennusperinteitä Raumalla”
  🚢🚀🇫🇮🇺🇸🇮🇱🇸🇪🇩🇪
  https://maritime-executive.com/article/rauma-shipyard-in-finland-starts-to-resume-work-after-covid-lockdown
  🚢🚀🇫🇮🇺🇸🇮🇱🇸🇪🇩🇪
  02-24-2021 ”Recent outbreaks of the coronavirus are once impacting the operations at shipyards in Finland and Japan. Early in the pandemic, the industry had experienced significant delays in its work but with new measures and safety protocols shipbuilding has been proceeding. Last week, however, Finnish health authorities ordered one yard into lockdown while in Japan employees have been quarantined and operations are continuing under close supervision.”
  🚢🚀🇫🇮🇺🇸🇮🇱🇸🇪🇩🇪
  ”Rauma Marine Constructions in Finland is planning to resume limited on February 25 and 26 after Finnish health authorities ordered the yard to suspend all work late last week due to an emerging cluster of the virus. Mid-week health authorities had identified more than 50 cases of the virus and as testing increased there were 52 new cases recorded on February 18 leading to the order to stop all work at the yard. As of the last report, approximately 250 positive test results have been received with 800 of the yard’s approximately 1,000 employees placed in quarantine. None of the employees however had required hospitalization and many were showing no symptoms of the virus.”
  🚢🚀🇫🇮🇺🇸🇮🇱🇸🇪🇩🇪
  https://www.offshore-energy.biz/rauma-marine-constructions-restarts-production-after-covid-outbreak/
  🚢🚀🇫🇮🇺🇸🇮🇱🇸🇪🇩🇪
  February 26, 2021 ”the company’s internal communication is multilingual. RMC will next assess whether there is a need to expand the range of languages ​​to ensure that the instructions are fully comprehensible to everyone.” ”health testing before entering the shipyard area” ”the allegations made in the media that various actors in the network have forged their employees’ corona test”
  🚢🚀🇫🇮🇺🇸🇮🇱🇸🇪🇩🇪
  https://www.talouselama.fi/uutiset/tartuntarypas-paljasti-miten-rauman-telakan-verkostostrategia-petti-koronakriisissa-kaytannossa-koko-tuotantohenkilosto-karanteenissa/170a1003-129d-45d0-b872-8d4f895b8118
  🚢🚀🇫🇮🇺🇸🇮🇱🇸🇪🇩🇪
  22.2.2021 ”Rauman telakan verkostostrategia petti koronakriisissä – Käytännössä koko tuotantohenkilöstö karanteenissa”
  🚢🚀🇫🇮🇺🇸🇮🇱🇸🇪🇩🇪
  https://rmcfinland.fi/fi/ura-rmclla/avoimet-tyopaikat/
  🚢🚀🇫🇮🇺🇸🇮🇱🇸🇪🇩🇪
  ”Olemme solmineet syyskuussa 2019 merivoimien uusien Pohjanmaa-luokan alusten rakentamissopimuksen. Alusten suunnittelu on käynnissä Raumalla, ja ne rakennetaan vuosina 2022–2025. Korvetit on määrä toimittaa merivoimille vuoteen 2028 mennessä.Lisäksi olemme solmineet aiemmin rakentamissopimukset AS Tallink Groupin kanssa Helsinki-Tallinna-välille tulevasta uudesta aluksesta sekä Kvarken Linkin kanssa Vaasa–Uumaja-välisen matkustaja-autolautan rakentamisesta.”
  🚢🚀🇫🇮🇺🇸🇮🇱🇸🇪🇩🇪
  https://ls24.fi/uutiset/rmc-jarjestaa-koronatesteja-telakka-alueen-ulkopuolella-takaisin-toihin-paasee-vain-negatiivisella-testituloksella
  🚢🚀🇫🇮🇺🇸🇮🇱🇸🇪🇩🇪
  2.3.2021 ”Massatestit järjestetään telakka-alueen ulkopuolella pysäköintialueella.” ”testausvuoroa odotetaan autossa, josta saa poistua vasta kun siihen on annettu lupa”🤣”Massatestauksissa on tullut ilmi uusia tartuntoja, jotka ovat syntyneet telakka-alueen ulkopuolella karanteenissa.”
  🚢🚀🇫🇮🇺🇸🇮🇱🇸🇪🇩🇪
  https://ls24.fi/uutiset/rauman-vaikea-koronaepidemiatilanne-jatkuu-yksi-telakan-tyontekija-on-sairaalahoidossa
  🥼
  2.3.2021 ”Täsmennetty, että kyse on Satadiagin infektioyksikön tiedotteesta”
  🥼
  https://twitter.com/satadiag
  🚢🚀🇫🇮🇺🇸🇮🇱🇸🇪🇩🇪
  https://ls24.fi/uutiset/kela-avasi-oman-palvelunumeron-telakkalaisille-yritetaan-tehda-palvelun-saaminen-mahdollisimman-joustavaksi
  🚢🚀🇫🇮🇺🇸🇮🇱🇸🇪🇩🇪
  2.3.2021 ”Kela avasi perjantaina puhelinpalvelun Rauman telakan karanteenissa olevia työntekijöitä varten. Järjestely syntyi Rauman kaupungin sosiaalipalveluista tulleen yhteydenoton jälkeen. ”Siellä on iso lukumäärä ihmisiä, jotka voivat tarvita palveluitamme. Tällä yritetään tehdä palvelun saaminen mahdollisimman joustavaksi”, kertoo Kelan Rauman palveluryhmän päällikkö Marjo Sarmet.”

Comments are closed.