Marco de Wit 4 maaliskuun, 2021

 

 

 

Laittoman Lehden lukija:

Kehoitan miehiä palaamaan aitoon vanhoilliskristillisyyteen, jossa naisten panoksen vastineeksi mies syvästi rakastaa ja jumaloi vaimoaan. Miehen pitää asettaa vaimonsa ja lapsensa elämän keskipisteeksi, jonka ympärillä miehen kaikki muu elämä pyörii.

 

Alla olevassa videossa kaksi konservatiivinaista käy läpi miten todellista heikkoa, herkkää naisellisuutta ja äitiyttä ei enää arvosteta julkisuudessa, vaan sitä vähätellään jatkuvasti. Niset halutaan median aivopesulla saada käyttäytymään kuin miehet.
Aito kristinusko arvosti erittäin suuresti naisia, lapsia, perhettä ja äitiyttä. Vaikka aidossa kristinuskossa naiset opetetaan alistumaan valitsemalleen miehelle, niin samalla kristinuskon opit vaativat vastaavasti miestä alistumaan Jumalalle ja syvästi rakastamaan ja palvomaan vaimoaan, sekä olemaan tälle ikuisesti uskollinen. Samalla kun Jumala opettaa olemaan hedelmällinen ja tekemään niin monta lasta kuin mahdollista, miehen täytyy tehdä kovasti töitä ja tehdäkseen kaikkensa tehdäkseen mahdollisimman monta lasta ja antaakseen lasten äidin keskittyä kotona äitiyteen.
Kristinuskon kaaduttua ja feminismin ja suvakismin noustua valtaan alkoi naisten, lasten, äitiyden ja kristinuskon vähättely ja kulttuurivallankumous.
Brittany Sellner kertoo kuinka hänen käytyä Venäjän Moskovassa hän huomasi kuinka vastaavasti 80 prosenttia naisista oli pukeutuneena mekkoihin. Sellner kertoo myös kuinka venäläiset naiset alkoivat nauramaan ja heitä alkoi hävettämään lännen naisten sortuminen feminismiin.
Naiset ovat myös huomanneet kuinka samaan aikaan kun feministit haluavat olla kuin miehet ja painostavat muita naisia olemaan kuin miehet, he samaan aikaan väheksyvät ja halveksivat oikeaa maskuliinista, johtavaa, päättäväistä ja itsevarmaa miehisyyttä. He pitävätkin tällaista hyvin teennäisenä ja itsetuhoisena ajatteluna.
Naiset kehoittavatkin muita naisia olemaan rohkeita, olemaan perinteisiä, naisellisia, rakastavia, huolehtivia ja lämpimiä naisia miehilleen ja lapsilleen.

 

 

2 thoughts on “Konservatiivinaiset tuomitsevat jumalattomat feministit

 1. Upeita ja oikeita naisia! Valitettavan harvalla nykynaisella on järkeä päässä ja kaunis naisellisuus jäljellä vaikka heitäkin on.

 2. Minun selaimessa (tor) ei lainauksen (Alla olevassa videossa …) kappalejako näy kunnolla. Jostain syystä html koodissa -div- tagien sisällä ei ole kappaleita ollenkaan   -p-   tageja.
  – Ainakin pandoc tekee normaalisti vielä kappaleet -div-ien sisälle.
  – -div-   -p-   -/p-   -/div-
  – Ominaisuus todennäköisesti johtuu käytetystä muokkauseditorista.
  – Toinen syy voisi olla WordPressin asetuksissa, mutta epätodennäköisempi, koska muut postaukset kyllä näkyvät normaalisti.

  Eipä kuitenkaan normaalisti
  – artikkelissa ulkonaliikkujat-poliisin-kenttaoikeuteen taas ei ole -div-ejä ollenkaan mutta   -p-   kappaleiden välillä on laitettu tyhjä kappale   -p-   -&-n-b-s-p-;-   -p-   . Miksi? Eikö muuten näy kunnolla?
  – Silloin tulee ilmaa kappaleiden väliin.

  Näyttäisi siltä, että copy-pastettamalla laitetut tekstit vetää kasaan mutta muut normaalisti.

  Yksi juttu miksi tuolla on noita tyhjiä ilma-kappaleita välissä voi olla, että tekstin valmistelussa käytetty editori näyttää sen eri tavalla kuin WordPressin antama lopullinen ulkoasu sitten on.
  – Väliin tulee vielä „sotkemaan” WordPressin „helppo-editorit”, joilla on ihan omat css-tiedostonsa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*