Marco de Wit 6 maaliskuun, 2021

 

Lukija kirjoittaa:

 

Kuinka sinut narrataan ottamaan myrkkypiikki.

1) Valehtelu

2) Maksetut julkisuuden henkilöt ja poliitikot

3) Pelottelu rokotteen loppumisella

4) Propaganda rokotteen suosiosta

5) Vastarinta on turhaa

– 5 ways they’re trying to trick you into taking the Covid „vaccine”

 

 

Teemu Vehkala huomauttaa, että aivopesun avulla ihmiset on saatu koronauskovaisiksi. Niinpä hän ehdottaa koronauskovaisille ytimekästä uskontunnustusta.

 

Minä uskon Koronaan, virukseen itäväiseen, tartuntaketjujen ja muuntovirusten luojaan.

 

1 thought on “5 tapaa huijata sinut myrkkypiikille

 1. Ja samalla media harjoittaa Hitlerin propagandaa.
  Adolf Hitler: Mein kampf. Osa 1. Tilinteko.
  6.Luku. Sotapropaganda:
  Niinpä täytyy samaa iskusanaa tietenkin valaista usealta eri puolelta, mutta aina pitää jokaisen katsauksen lopun päättyä itse iskusanaan. Ainoastaan sillä tavalla propaganda voi vaikuttaa ja se todella vaikuttaakin yhtenäiseltä ja kiinteältä.
  Tämä suuri linja yksin, josta ei koskaan saa poiketa syrjään, voi alati yhtäläisenä pysyvällä tavalla, johdonmukaisesti tähdennettynä johtaa lopulliseen menestykseen. Silloin voidaan ihmettelyä tuntien todeta, miten tavattomiin, melkeinpä käsittämättömiin tuloksiin sellaisella sitkeydellä ja kestävyydellä voi päästä. Jokaisen propagandan onnistuminen on, yhtä hyvin liike-elämässä kuin valtiollisellakin alalla, sen varassa, miten kauan ja miten tasaisen yhtenäisesti sitä käytetään.
  Tässäkin suhteessa vihollistemme sotapropagandan tarjoama esimerkki oli esikuvallinen: se oli rajoitettu vain muutamia harvoja näkökohtia käsittäväksi, suunniteltu yksinomaan suuria joukkoja silmällä pitäen, sitä harjoitettiin uupumattoman sitkeästi. Koko sodan aika käytettiin kerta kaikkiaan oikeiksi tunnustettuja perusajatuksia ja esittämismuotoja tekemättä koskaan vähäpätöisimpiäkään muutoksia. Aluksi tämän propagandan julkeat, röyhkeät väitteet saivat sen tuntumaan mielettömältä, sitten se muuttui epämieluisaksi, ja lopulta sitä uskottiin.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*