Marco de Wit 6 maaliskuun, 2021

 

Somalit ovat ympäri maailman kuuluisia röyhkeydestään.

 

Heistä ei kirjaimellisesti kukaan pidä.

 

Paitsi tietysti suomalaiset suvakit, joskin hekin vain etäisyyden päästä.

 

 

Monesti ihmetellään miten monet somalit voivat olla niin röyhkeitä ja ylimielisiä. He eivät ole kiitollisia edes silloin, kun heidät päästetään Suomeen täyshoitoon.

 

Mikä selittää lähes rajattoman röyhkeyden? Yksi selitys on orjanomistajakulttuuri.

 

 

Yli tuhat vuotta somalit pitivät Bantu-neekereitä orjinaan. Tämä saattaa selittää miksi jotkut somalit eivät kerta kaikkiaan suostu tekemään työtä, vaan pitävät itsestään selvänä, että suomalaiset elättävät heidät.

 

Suomalaiset ovat siten käytännössä heidän orjia.

 

 

Olisiko tässä yksi esimerkki orjanomaistajien asenteesta?

 

Somalittaret eivät nimittäin suostu maksamaan bussimatkaa ja sitten raivostuvat, kun heitä ollaan tämän takia poistamassa bussista. Samanlainen asenne jatkuu myös paikalle hälytettyjä poliiseja kohtaan.

 

 

Suvakit ovat varmaan nyt vaatimassa Youtubea sensuroimaan tämän videon.

 

 

 

6 thoughts on “Somalittaret sikailevat bussissa orjanomistajien asenteella

 1. Verenpaine nousee kun ensin tullaan Suomeen, perseillään miten halutaan, vittuillaan, hyväksikäytetään ja ties mitä mitä en nyt halua sanoa edes Laittomassa Lehdessä. Muut neekeritkin vihaavat joitakin somaleita. Miettikääs sitä. Asiat muuttuvat kun vallankumous alkaa.

 2. Kauheaa katsottavaa! Missä hyvät käytöstavat ja kunnioitus?

  Tosin on mahdollista, että nämä ovat ympärileikattuja ja on yleistä tietoa, että ympärileikkaus tekee agressiivisemmaksi.

 3. > orjanomistajakulttuuri

  Orjanomistajakulttuuri ei ole vain yksipuolista ylimielisyyttä alempitasoista ihmistä kohtaan. Kun puhutaan nimenomaan kulttuurista, orjuus ei toimi, ellei sama kulttuuri ole niin isännän kuin orjankin omaksuma sosiaalinen malli.

  Ajatellaanpa vaikka amerikkalaisen orjuuden alkuaikoja. Miksi orjat piti tuoda Afrikasta asti? Eikö olisi ollut halvempaa ottaa paikallisia intiaaneja orjaksi? Olisihan siinä säästynyt rahtimaksuilta eikä intiaaneja olisi tarvinnut hävittää sukupuuton partaalle — väestön vaihto: intiaanit out, neekerit in. Siinä olisi saanut kaksi kärpästä yhdellä iskulla.

  Intiaanien ottaminen orjaksi ei ollut mahdollista, koska heiltä puuttui orjuuttamisen kulttuuri. Orjaksi otettu intiaani olisi vain yksinkertaisesti kävellyt tiehensä.

  Sen sijaan eurooppalaiset olivat tottuneet ylimystön orjana olemiseen. He olivat omaksuneet orjan kulttuurin jo Euroopassa. Ja tuota kulttuuria ja sen tuomaa jatkuvaa nälkäähän he pakenivatkin; minne tahansa ja hinnalla millä hyvänsä. He tunsivat orjuuden logiikan olivatpa sitten orjia tai isäntiä.

  Afrikassa orjuus tulo oli monelle pelastus ja mahdollisuus jatkaa sukua. Ennen orjuuden keksimistä (sota)vangit vain yksinkertaisesti tapettiin.

  Amerikan orjuuden syntyyn ovat „syyllisiä” niin mustat kuin valkoisetkin. Niin orjat kuin orjanomistajatkin. Kun molemmat hyväksyivät asemansa, kumpikaan ei noussut järjestelmää vastaan.

  Julkisessa keskustelussa yleisesti hyväksytään orjuus yhteiskuntamallina. Puhutaan esimerkiksi siitä kuinka kansa on kapitalistien orjana, mutta samaan hengenvetoon todetaan, että järjestelmää ei pidä muuttaa. On vain vaihdettava osia keskenään. Meidät (peiteilmaisu minulle) on nostettava kapitalisteiksi kapitalistien paikalle, jotta voisimme sitten oikein sydämen kyllyydestä sortaa ja orjuuttaa noita entisiä kapitalisteja.

  Orjan kulttuuria molemmin puolin.

 4. Ootteko noin vitun idiootteja kumpikohan tuonkin riidan aloitti niin kuvaaja ja miksi kun kuvasi naista. Ettekö te pellet ymmärrä jotkut eivät halua naamaansa mihinkään yotubeen ja miksi laitettiin yötubeen koska kuvaaja on idiootti

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*