Marco de Wit 7 maaliskuun, 2021

 

Koronaskeptikot ovat etsineet ihmisten profiileita, jotka ovat kertoneet ottaneensa koronarokotteen.

 

Sitten he ovat käyneet muutaman päivän välein katsomassa profiilia uudestaan nähdäkseen onko henkilö sairastunut.

 

Näin on syntynyt alla oleva lista. Se on tietysti epävirallinen, mutta herättää tosiaan kysymyksiä. Viranomaiset merkitsevät äärimmäisen herkästi minkä tahansa sairauden koronan piikkiin, mutta kuolemia he eivät mitenkään suostu laittamaan koronarokotteen piikkiin. Näin saadaan loistavan menestyksekäs rokotekampanja!

 

 

Kuvassa linkki Prezi.comiin

 

 

 

2 thoughts on “Lista koronarokotteeseen kuolleista

  1. Erikoismyrkyt ovat aiheuttaneet valtavaa tuhoa. Kansanmurhaajille ja maanpettureille on vain yksi mahdollinen tuomio.

  2. Sinänsä jännää kun oli joku ilta-lööppi jossa kuvailtiin Venäjän sputnik-rokotetta ”monikärkiohjukseksi, jonka tarkoituksena on aiheuttaa hajaannusta EU:n sisällä”.. Nyt kun Venäjä on tarjonnut mm. Suomelle yhteistyötä asiaan liittyen (ja siinähän on muuten yhteyshenkilönä esim. eräs Tarja Halonen) ..

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*