Marco de Wit 8 maaliskuun, 2021

 

Professori Paul Lillrank iskee lujaa koronahysteriaa vastaan.

 

Hän selittää salaliittoteoriansa niin ylimekkään selkeästi, ettei siihen ole mitään lisättävää.

 

 

 

Keskustele asiasta Tiihosen twitter-tilillä.

 

 

 

 

3 thoughts on “Professori Lillrank: Onko koronasulku salaliiton tuotos?

  1. Voisi lisätä, ettei julkaista koronalta parantuneiden tai sen normaalin kausi-influenssan kaltaisiin oirein kotona potien sairastaneena. Unohdetaan myös, että myös normaali influenssa vie ihmisiä teholle ja myös siihen kuolee joka vuosi joku. Vasta koronan yhteydessä on teho-osastojen ovia alettu raottaa medialle ilmeisesti pelotevaikutuksen tehostamiseksi. Mikäli lisäksi kyseessä olisi ruton tai Espanja taudin kaltainen pandemia, kyllä se näkyisi katukuvassa muutenkin kuin maski naamalla pälyilevinä ihmisinä.

  2. Sanon vain, että lopulta sairaat pedofiilisatanistit tullaan saamaan tuomiolle ja heitä suojelleet poliittiset poliisit, tuomarit ja syyttäjät, sekä presidentit. Suomalaiset voivat syyttää nykytilastaan vain itseään, ei muita. Suurin osa suomalaisista miehistä on pelkkiä raukkamaisia pelkureita.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*