Marco de Wit 10 maaliskuun, 2021

 

Laiton Lehti oletti, että feministihallituksen järjettömyydet saisivat suomalaiset heräämään.

 

Vielä mitä.

 

 

Feministit ovat määräämässä kaikki suomalaiset kotiarestiin. Ja kaikki miehetkin näyttävät tottelevan!

 

Suomalaisten miesten raukkamaisuus alkaa olla jo hypertasoa.

 

 

Eduskunnan ainoa mies on erotettu persuista. Kaiken lisäksi puhemies uhkaa poistaa häneltä puheoikeuden.

 

Samaan aikaan feministihallituksesta ollaan tekemässä pyhä hallitus. Jos et palvo sitä, niin olet paha ihminen!

 

 

 

 

 

5 thoughts on “Uusi suvakkikirja

 1. Hallituksen tulisi erota koska:
  -Rajoja ei suljettu kyllin nopeasti, mutta ne suljettiin liian nopeasti.
  -Matkustamista olisi pitänyt rajoittaa siten, että kukaan Uudeltamaalta ei lähde mihinkään, mutta Lappiin silti tulee uusmaalaisia laskettelijoita.
  -Turisteja pitäisi päästää ulkomailta Suomeen, mutta ulkomaalaisia ei.
  -Yrityksiä on tuettu liian vähän, antamalla niille aivan liikaa rahaa.
  -Kouluja ei suljettu ajoissa, pitäen ne silti auki, jotta lapset eivät syrjäydy, minkä estäminen toki ei ole koulun tehtävä, paitsi että onkin.
  -Syksyllä ei rajoitettu tarpeeksi taudin, jolla on max viikon itämisaika, tarttumista keväällä, vaan nukuttiin ”ruususen unta”
  -Talouskasvun hyytymiselle ja työttömyyden kasvulle ei ole mitään näkyvää, ilmeistä syytä, paitsi ilmeisesti osaamattomuus.
  -Miksi talous ei kasva, onko siihen joku syy?
  -Vaalien siirron syy on jäänyt hämäräksi. Miksi ei perustella?
  -Mistään ei koskaan ole informoitu kellekään mitään.
  -Rokotteita saa heti, jos oikea mies menee tehtaalle ja lyö Nyrkkiä pöytään. Kyllä näin on!
  -Lehtikuvien ottamisen takia, joihin meni aikaa 8000h, hallitus ei ole ehtinyt tekemään mitään muuta.

 2. Sannastanin voimaantunut keskusjohto on ollut suuremmoinen ja mahtava! Maan Äiti on viitoittanut tien kohti valoa ja pelastusta!

 3. Onko tämä oikeasti jokin fucking vitsi? No ei ilmeisesti. Suomi on kirjaimellisesti ja oikeasti mielisairaat, jota hallitsevat mielisairaat ihmiset.

 4. Marinin feministi-hallitus on häpeäksi koko nais-sukukunnalle. Hävettää olla suomalainen nainen ja tunnustaa se muualla maailmalla liikkuessa. Näille hulluille globalistien aatteille löytyy ehkä eniten kannatusta tästä Suomen naisten hallituksesta. Se ei ole enää hallitus vaan globalistien orjuuttamien naisten keskitysleiri-vartio. He ovat myyneet maansa ja sielunsa maailmassa ensimmäisten joukossa ja ovat ansioituneet pääsemään Klaus Schwabin talousfoorumin ja NWO:n lemmikkien etujoukkoihin. Eikö tämä ole jo POLIITTISTA HUORAAMISTA !!!! Eduskuntatalosta on tullut suojatyöpaikka kaikenlaisen rikollisuuden kannattajille. Sitä kautta harjoitetaan kansan kiduttamista ja terrorisointia, tietentahtoista, sadistista ihmisoikeuksien polkemista. Korona-huijauksen varjolla maan talous pysäytetään, pienyrityksiä tuhotaan, vanhukset tapetaan rokotteilla hoitolaitoksiin, perheitä tuhotaan sisältäpäin lasten aivopesulla kouluissa ja pedofilien suojelemisella. Rokotteista ollaan tekemässä pakollisia kaikelle kansalle eli julma kansanmurha etenee. Ne jotka selviää saavat elää ja eugeniikka, rodun jalostus on toteutunut. Ainoastaan vahvimmat selviää jos sitten kukaan.. Ne jotka kieltäytyvät rokotteista, testeistä ja naurettavista rajoitteista leimataan murhaajiksi vaikka hallituksen toimet tekevät murhaajia heistä itsestään. Tämäkö on ihmisten tulevaisuus kun joudutaan Satanistien rakentaman maailmanhallituksen barbaarisen tyrannian amoille. Lapsia saa raiskata ja tappaa ja toimittaa Kannibaalien ravintoloihin syötäväksi. Monikaan ei tiedä mikä on se Satanistien kultti tämän NWO: takana. Se on 3000 vuotta vanha muinaisen sumerilaisen ( myöh.. Babylonia) heimon perinnettä. Tämä heimo vaelsi Lähi-Idän valtioihin, Venäjälle, Euooppaan ja USA:n. He olivat niitä jotka rakensivat sotia kaikkialla. Heillä oli valtio olemassa Itä-Euroopassa nimeltään KHASARIA. Myhemmin heidät karkoitettiin heidän rakentamiensa sotien ja rystöpolitiikan vuoksi. He vaihtoivat identiteettiänsä liittymällä juutalaisuuteen. Heidän Luciferin-palvonta-uskontonsa ei ollut juutalaisuuden periaatteiden mukaista ja heitä ei hyväksytty. Lapsiuhrit ja kannibalismi olivat vain yksi osa tätä barbaarista kulttia. Myöhemmin tässä heimosta kasvoi ********** joka on tunnettuna I********** valtiossa. Syntyi maailman laajuinen rikolllis-syndikaatti KHAZARIAN MAFIA. Näistä ihmisistä rakentui USA:n rikollinen varjohallitus Amerikan sisällis-sodan aikoihin. He perustivat Rothchildin sukuun kuuluvat maailman laajuiset yksityiset rahan keinottelulla ( korkojen kiskonta, verotus ) elävät keskuspankit. Euroopan Union perustettiin laittomasti ja heidän varjohallituksien rakentajansa levittäytyivät kaikkiin Unioniin kuuluviin maihin. Yhden euron kolikossa on syboolinen lukumäärä tähtiä ja viivoja joista yhteenlaskettuna tulee luku 666 joka on pedon merkki heidän uskonnossaan. Kahden euron kolikossa näkee naisen ratsastamassa paholaisen selässä mikä on tarkoitettu kuvaamaan BABYLONIAN PORTTOA. Ei ole ollenkaan ihmeteltävää että naisia on useimmissa johtotehtävissä EU:n sisällä ja Globalistien rakennelmissa, kuten nyt nähdään Suomen hallituksessa. Herää kysymys monta kertaa minkälaisella vilpillä heidät on sinne saatu. Kaikki tämä kaaos maailmassa on Ziionistien uskonsotaa. Tarkoitus on käännyttää koko maailman ihmiset Luciferin palvojiksi. Olisi olemassa vain yksi uskonto ja yksi jumala joka on heidän kultissaan nimeltään MOLOK. Suomen hallituksen naiset ovat ilmeisesti aivan tietämättömiä tästä taustasta. Heidät on aivopesty uskomaan ”onnellisten ihmisten” maailmaan missä rokotteet ja teknologia pelastavat kaikelta pahalta. On mahdollista että heille on asennettu microsirut ja silloin heille tulee kaikki käskyt suoraan aivoihin Unionin Päämajasta Brysselistä. Se ”onnellisten maailma” on pelkkää huijausta ja nämä Babylonian Portot hoitavat asiat aivan toisenlaiseen suuntaan eli orjuuteen, valko-ihoisen rodun tuhoamiseen ja kansallisvaltioiden katoamiseen. Tämä heimo koostuu niistä ihmisistä, jotka ovat katoava kansa maapallolla ( 1% koko maailman 7,5 miljardin väestömääästä ) Heidän oma tuhoutumisen ja katoamisen pelkonsa saattaa hyvinkin olla syynä sihen, että he jo 100 vuoden ajan ovat suunnitelleet toteuttaa unelmana joka olisi YKSI MAAILMANHALLITUS. Nyt ollaan tultu tien päähän ja heidän tuomiopäivänsä on tulossa. Näitä rikollisia on jo vangittu ja teloitettu ympäri maailman useiden maiden puolustusvoimien operaatioissa. On todennäköistä että ne operaatiot ovat olleet käynnissä Suomessakin jonkun aikaa. Olen ymmärtänyt että sulkutilat ja ulkona liikkumiskiellot johtuisivat myös siitä. Hallituksessa pelätään että kansa pääsee näkemään ja tietämään heidän rikoksensa. Öiseen aikaan on kuitenkin pelastettu paljon lapsia ( pedofiilien uhreja ) ehkä koko maan kattavista maanalaisista tunneleista. Pahuus on ollut huipussaan, mutta sen selkä on kohta katkaistu. Suurelle yleisölle annetaan hyvin niukasti tietoa, mutta kun tämä aikapommi räjähtää niin se voi olla suui järkytys niille välinpitämättömille kansalaisille, jotka pilkkaavat kaikkea todellista tietoa ja uskovat vain valtamedian popagandaan. Se mitä tässä nyt kerron perustuu satojen päivien ja öiden sekä lukemattomien tuntien tutkimustyöhön mitä olen tehny tämän ”pandemia-vuoden” aikana. Jokaisella on mahdollisuus löytää tietoa ja oppia ymmärtämään mitä on tapahtunut. Tätä mahdollisuutta ei ollut ennen internettiä ja kaikenlainen popaganda helposti upposi ihmisiin tai he vain joutuivat alistumaan angaistuksen pelossa. Nyt ei ole enää pakko suostua mihinkään ihmisarvoa loukkaavaan massahysteriaan. John.F. Kennedy sanoi aikoinaan että ”TOTUUS ja sen paljastaminen pelastaa kansakunnat PLUTOKRAATTISELTA tyrannialta”. Plutokratia on sitä jossa hyötyy vain se valtapyramiidin huipulla oleva eliitti. Systeemin orjat eli kansalaiset joutuvat pitämään heitä tyyytyväisinä ja onnellisina iänkaikkisesti. Se on feodaali-yhteiskuntaan siirtymistä kun kansa ei saa omistaa mitään. Kaikki kuuluisi ylimystölle, papistolle,porvaristolle, aatelistolle jne. Maata viljelevä väestö raataisi ilmaiseksi viljelyksillä mutta ei saisi koskaan omistaa maata. He olisivat köyhälistöön kuuluvia torppareita. Siitä ajasta ei ole kauan ja se voi palata, mutta vain siinä tapauksessa että me ihmiset se sallitaan. NOUSE SUOMEN KANSA !!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*