Marco de Wit 11 maaliskuun, 2021

 

Lukija kirjoittaa:

Naiset pitävät miehistä joita eivät voi saada ja jotka eivät ole heti kuolaamassa seksin perään. Tämä on yksi syy miksi harras kristitty mies kiinnostaa myös vakavia naisia, sillä harras kristitty mies ei juokse seksin perässä ja nainen voi olla varma miehen uskollisuudesta parisuhteessa. Varsinkin miehen epätoivo seksin perään lähinnä säälittää naisia.
Sen sijaan itsevarma, itsensä hillitsevä ja seksiä haluamaton mies kiinnostaa monia naisia, koska tämä kertoo siitä, ettei mies ole epätoivoinen saamaan seksiä ja hän vaikuttaa uskolliselta mieheltä, sekä miehellä on mahdollisesti jonkinlaista statusta kieltäytyessään helposta seksistä.

 

 

 

1 thought on “Seksinhimoinen nainen

  1. Juu, tämän olen huomannut. Kun joku nainen iskee sinuun silmänsä niin pidä homma kaveri-linjalla. Mitä pidempään pidät, sen kuumempana mimmi käy. Ja kun pidät parikin viikkoa hijaisuutta, niin johan tulee tekstaria ja vatsapissaa sekä e-mailia. Ja päätös siitä eteneekö homma on itselläsi. Mutta täytyy sanoa että nämä ripustautuvat roikkujat ovat todella rasittavia. Ja jotta niistä pääsee eroon, usein pitää hoitaa homma kerran. Mutta kun sanoo kesken aktin että ”hitto, lotot on viemättä” niin se jää usein siihen yhteen kertaan. Tai kysyy ”tulisko sun sisko kimppaan?”.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*