Marco de Wit 13 maaliskuun, 2021

 

Lukija kirjoittaa:

 

Koronaflunssa on kuten uskonto.

 

Maskit=Uskonnollinen pukeutuminen

 

Käsidesillä löträily=Uskonnollinen rituaali

 

Kuulutukset asemilla=Saarnat

 

Lehdistön jankkaaminen asiasta=Raamatun paasausta

 

Rokotus=Synninpäästö. Ehtoollinen

 

 

Kun jotkut kuuntelevat jatkuvaa koronaflunssa saarnaamista asemilla ja lukevat raamatullista sanomaa lehdistä, niin he alkavat käyttäytymään samoin kuten uskovaiset. Jotkut tosiuskovaiset kuulevat Jumalan puhuvan, ja näkevät enkeleitä.

 

Koronauskovaiset liioittelevat flunssaansa, sekä saarnaavat toisille kuinka he kärsivät. He haluavat pakottaa muutkin uskomaan samaan asiaan kuin he itsekkin.

 

Pakotteilla koronauskontoa lietsotaan fanaattisemmaksi ja rajoituksien tarkoituksena on painostaa ihmiset ottamaan rokotus.

 

Mitä tähän voisi lisätä? Elämme Pharmageddonin aikoja!

 

 

 

3 thoughts on “Korona on uusi uskonto. Elämme nyt Pharmageddonia!

  1. Sakot ja häpeärangaistus unohtuivat. Jos et osallistu koronahysteriasaarnaan niin sakkoa ja häpeärangaistusta tulee. Tohtori Edward Dutton on tuonut esille kuinka suvakkius ja globalismi ovat kirjaimellisesti mielisairaiden New Age-uskonto, jossa on kaikki uskonnon piirteet. Mielisairaat haluavat pakottaa kaikki muut uskontoonsa.

  2. Tuo kaikki on totta. Loppujen lopuksi ihmisen käyttäytymismalleja on vain muutama. Ne sitten vain toistuvat fraktaalisella tavalla pienemmässä ja suuremmassa mittakaavassa.

    Esimerkiksi se, että ulospäin suuntautuva puhe on „suoraan sydämestä” rehellistä puhetta seksistä, haluista ja sen semmoisesta. Kun sen osaa tulkita. Seuraa vaikka keskusteluun osallistujien eleitä ja liikehdintää ja unohda puhe. Mitä ne kertovat.
    – Seuraa vaikka miehen ja naisen kohtaamista julkisella paikalla. Mitä eleet kertovat?

    Ihminen ei osaa pitää salaisuuksia sen enempää kuin apinakaan. Meidät on vain ehdollistettu olemaan havaitsematta, „ymmärtämättä”, puheen sisältöä ja sen sijaan keskitymme „asiasisältöön”. Eli siihen mitä toinen valehtelee, vaikka kaikki muut merkit näyttävät toista.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*