Marco de Wit 17 maaliskuun, 2021

 

Laiton Lehti ei ole aiemmin ottanut kantaa persujen sisäisiin vaalikamppailuihin.

 

Nyt on kuitenkin kirjaimellisesti hätätilanne, joten on tehtävä poikkeus.

 

Varsinkin, kun Laiton Lehti on saanut tänään paljon uusia lukijoita.

 

 

Jos olet persu ja välität totuudesta, terveydestä ja vapaudesta, niin äänestä Ossi Tiihosta persujen puheenjohtajaksi!

 

 

 

 

 

 

 

6 thoughts on “Äänestä Ossi Tiihosta persujen puheenjohtajaksi!

 1. Vaikka Perussuomalaiset ovat yleisesti epärehellisiä teeskentelijöitå, valehtelijoita ja maanpettureita, Ossi on osoittanut olevansa kunnon suomalainen mies jolla on selkärankaa! Toivottavasti Ossi saa vielä Perussuomalaiset järkiinsä ja kasvattamaan uudet selkärangat!

 2. Perseenmyyjien viimeinen mahdollisuus on Ossi Tiihonen. Riittääkö ymmärrys ja MORAALI halal-ahon poistamiseen vai pelottaako AITOkansalismielisyys liikaa?

  Epäilen vahvasti että matalan moraalin perseenmyyjät myyvät taas kerran ahterinsa ja jatkavat valeoppositio toimintaa eiran ulisijan johdolla.

  Tekijämiehet eivät sovi kontrolloidun opposition riveihin (Hirvisaari, Kuru, Torssonen, Turtiainen…)

  Tehkää nyt PERKELE kerrankin jotain tämän maan hyväksi ja potkikaa se saatanan huijari-aho hevonvittuun!!!

 3. Valhetta jälleen kerran, tämä mielisairas julkaisu ei ole saanut uusia lukijoita, ja minäkin lopetan tämän lukemisen tähän päivään.

 4. Kyllä. Tämä on persujen ainoa mahdollisuus saada minut ja lukuisat muut heidän kannattajakseen.
  Ihmismassat ovat epätoivoisia – ja tietävät tasan mitä nykypersut tekevät, eli ei ole vaihtoehto.
  Sivuhuomautuksena, ihmiset pyytämällä pyytävät neuvojani äänestämisen suhteen. Suosittelen vaihtoehtoja yli puoluerajojen jos inhokki- tai suosikkipuolue on jo tiedossa.
  Joka tapauksessa, kuten monet, olen aina nähnyt Perussuomalaisten silmänkääntötemppujen ja näennäispolitiikan läpi, joten ei ole ääntä eikä suositusta tippunut.
  Tämä muuttuisi täysin jos Ossi valitaan johtajaksi. Ja hän on ainoa tämänhetkinen persu joka voi muuttaa perussuomalaiset kansallista etua ajavaksi liikkeeksi joka ei tee yhtä paljon tai enemmänkin harmia kuin hyvää, vieläpä peruuttamattomasti kuten tämänhetkinen PS tekee.
  Pj. Tiihonen olisi yllättävä siunaus koko kansalle ja maan tulevaisuudelle. Ajatella: Puheenjohtaja joka kykenee syvään ja tarkkaankin analyysiin, vieläpä monella eri aihe-alueella (ei pelkästään slaavit, mamut ja itsestään selvät pinta-analyysit), itsenäisesti ja kuunnellen, joka osaa muuttaa kantaansa todellisten faktojen valossa (ja kykenee erottamaan tiedon laadullisuudet) ja uskaltaisi kertoa ja selittää eri mieltä oleville puoluetovereilleen mikä on faktaa ja mikä fiktiota. Tällaista puheenjohtajaa ei ole toistaiseksi ollut olemassa missään.

  Persut, teillä on vielä toistaiseksi ’hallussanne’ tämä poliittinen Sampo!
  Jos heitätte sen tunkiolle tai pistätte sen/hänet kakkos-latoonne pölyttymään, olette juuri niin typeriä ja vielä enemmänkin kuin mitä teitä on haukuttu – toivotonta porukkaa.
  Todistakaa että teistä on sittenkin todelliseksi vaihtoehdoksi ja uuden politiikan tekijöiksi.
  Tämä on hyvinkin mahdollisesti vihoviimeinen tilaisuutenne pelastaa korruptoitunut ja vesittynyt liike. Lisäksi hänen taustansa on tahraton. Eikä lapsia ja skandaaleja eri suunnilla. Johtajalla kuuluu olla esimerkillinen luonne pitkällä kaarella.
  Teillä on onnea Persut, nyt on vain teistä kiinni, heitättekö sen onnen Kankkulan kaivoon vai otatteko sen vastaan ja kaikkien hyödyksi.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*