3 thoughts on “LIVE: Päivän vääryyskäynnistä

  1. Noidista ja mutanteista pitää päästä yhteiskunnassa eroon, tietysti täysin laillisesti. Tarvitaan lopullinen, täysin laillinen ratkaisu mutanttinoidille. Muuten he tuhoavat suomalaiset ja valkoiset. Perusongelma ei ole edes niinkään edes vihamielinen etninen eliitti, vaan suomalaisten omat virheelliset geenit jonka takia tämä kaikki on mahdollista.

  2. Varsinkin kansallismielisille ja konservatiiveille on tärkeää tunnistaa mutanttinoidat, sekä hitaan ja nopean elämänhistorian ihmiset. Tosin sekä hitaan, että nopean elämänhistorian ihmiset voivat olla hyviä, luotettavia ja rehellisiä, mutta nopean elämänhistorian ihmiset ovat valitettavasti keskimäärin huonompia parisuhdekumppaneita. Tämä ei kuitenkaan ole niin tärkeää kuin pysyä myrkyllisistä mutanttinoidista erossa, jotka ovat pahoja, itsekkäitä, epärehellisiä selkäänpuukottajia ja pettureita, jotka oikeasti haluavat sinulle ja kansallesi pahaa.

    Vastaavasti osa nopean elämänhistorian ihmisistä saattaa elää vaarallisesti ja ottavat enemmän riskejä, sekä ovat riitaisampia, mutta voivat usein olla kuitenkin kansallismielisiä ihmisiä ja usein ovatkin. Monet kuuluisat sotilaat ovat olleet nopean elämänhistorian ihmisiä. Henkilökohtaisessa elämässään he ovat usein ihmisinä hankalia.

  3. Tämä oikeudenkäynti on historiallinen. Marco tullaan tuomitsemaan vuoren varmasti ehdottomaan vankeusrangaistukseen koska syytteessä on mainittu myös kiihottaminen kansanryhmää vastaan. Pelkästään tästä voi saada 2 vuotta vankeutta.

    Kommunistinen ja saastainen poliisi- syyttäjä- ja oikeuslaitoksemme on täysin korruptoitunut paheiden pesä joka pelaa vain omia rahallisia etujaan myötäillen ja Isänmaamme etujen päälle sylkien.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*