9 thoughts on “Pervopoliisi-vääryyskäynti. Osa 2. Videoita

 1. Pride-paraati on poliittinen tapahtuma jolla ajetaan tiettyä poliittista muutosta. Samoin poliisi osoitti mieltä BLM-eläinten puolesta virkapuvuissaan. Poliisikoulu on myös kertonut avoimesti poliisien olevan poliittisia poliiseja. Poliisien johto esittää myös jatkuvasti omia poliittisia mielipiteitään jopa poliisien virallisilla kanavilla. Elfgren pyörittää mielisairaiden Rasmus-palstaa. Jari Taponen kaveeraa avoimesti antifanttien kanssa. Samaan aikaan kun poliisit antavat BLM-eläinten ja kommunistien tehdä mitä vain ja heiluttaa maanpettureiden ja kansanmurhaajien kommunistilippua, he murskaavat aitokansallismielisten kokoontumiset, mediat ja ryhmät. Montako täysin selvää esimerkkiä lammasmaisille ja pelkureille suomalaisille pitää antaa siitä, että poliisit ovat poliittisia poliiseja, jotka ajavat tiettyä poliittista agendaa ja he ovat poliittisesti täysin puolueellisia?

  Älä koskaan luota poliisiin. Poliisi on Suomen kansan vihollinen ja on tuhoamassa Suomen valkoisen kansan ja sen vapauden!

 2. Todellisuudessa nämä uhreiksi heittäytyneet poliisit ja muut virkamiehet pilaavat kaikkien kunnollisten poliisien maineen. Poliiseja On noin 7500 kpl, joten todella heikko esitys syyttäjällä pyrkiä yleistämään muutamaan hassuun poliisiin osoitettu perusteltu kritiikki, että kyseessä olisi koko virkakoneisto! Miksi syyttäjä pyrkii yleistämään?

  Onko uhrina esiintyvä tuomari kenties vetäytyvän hiusrajan ja kookkaan nenän omaava mv-oikeudenkäynnistä tuttu pahamaineinen Korjakoff?!!

 3. Suurin rikos tässä syyttäjän mielessä on todellisuudessa se, että uhreina esiinttyvät virkamiehet ovat paljastuneet uuskommunisteiksi Laittoman lehden toimesta!

  Me maksamme kovaa hintaa siitä, että kommunismi sallittiin Suomessa toisen maailmansodan jälkeen. Tässä on lopputulos!

 4. Itse kysyisin poliisilta, maksetaanko hänelle täysi palkka oikeudenistunnon ajalta ja kuka maksaa hänen oikeudenkäyntikulunsa.

  – Jos maksetaan, on hän valtiolla töissä ja tästä seuraa, että kyse ei voi olla kunnian loukkaamisesta. Valtiolla ei voi olla kunniaa, se on aina henkilökohtainen asia.

  Sama haasteen nostaneelta tuomarilta.

  Minusta ainakin tuntuu, että haasteiden nostaminen sinua vastaan oli vain virkatehtävä, joka heille annettiin.

 5. Olet koston uhri, syntipukki.

  Näissä oikeudenkäynneissä on kyse siitä, että pakolaiset halveksivat oikeuslaitosta ja haistattelevat kuulusteluissa ja oikeudenkäynneissä. Siitä seuraa
  – vastareaktio: pitää hakata „ne” kunnolla mutta pakolaisten yli-ihmis-statuksen vuoksi heihin ei saa koskea, niin
  – kohdistetaan kosto kantasuomalaisiin. 

  Sinä jos kuka ole „valkoisen ylivallan” edustaja tässä maassa.

 6. Oli kyllä Upeaa nähdä Marco MTV: pääuutisissa pääpaikalla.

  Eihän tämä ajojahti tietysti hyvä ole, mutta jos jotain hyvää pitää hakea…

  Ja siksi hybridineskus etc kaappasi SKE:n ennen tätä oikeudenkäyntiä, ettei suosio nouse.

 7. Tässä nyt haitaan ennakkopäätöstä uudelle virkamiesten ja poliitikkojen suojaamiselle sekä heidän nostamistaan kaiken kuviteltavissa olevan arvostelun yläpuolelle.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*