Marco de Wit 18 maaliskuun, 2021

 

Naisilla on nykyään helppoa.

 

Siis deittimarkkinoilla.

 

 

Ei tarvitse muuta kuin kävellä kaupungilla.

 

Nykyään on helppo nähdä onko miehellä mitään sen enempää korvien kuin jalkojenkaan välissä.

 

 

 

 

 

3 thoughts on “Deittivinkki naisille: Maskiton mies

  1. Tämä on täysin totta! Jos miehellä on mahdollisesti mitään korvien välissä, mies ei käytä maskia. Sentään jotkut kauniit ja älykkäät naiset ovat huomanneet. Jos miehellä on vapaa-aikana maski naamalla, kyseessä on varmasti jokin raukkamainen niljake, sekopää tai vähä-älyinen.

  2. Kuten tohtori Edward Dutton on tosiaan todennut, voit päätellä hyvin paljon ihmisen ulkonäöstä. Jos ihminen on jollain tavalla ruman ja varsinkin erityisen oudon näköinen, hyvin todennäköisesti ihmisessä on myös henkisesti jotain vialla. Jos nainen tai mies on fyysisesti terve, miellyttävän näköinen, normaalin pituinen, hänellä on hyvä iho ja symmetriset kasvot jne, luultavasti hän on myös henkisesti normaali ihminen.

  3. Hitsi, ei kun odottelemaan että joku nykii hihasta. Toisaalta, jos naisellakaan ei ole maskia niin se on sitten match!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*