2 thoughts on “Päivän video: Rikastunut Saksa

  1. Saamme vielä vihollisemme amerikkalaiset, britit ja Rothchildit ulos rakkaasta Suomesta ja tuomiolle rikoksistaan. Kenellekään ei jää tulevaisuudessa epäselväksi vihollisemme rikokset kansaamme ja Saksaa kohtaan. Amerikkalaisille ja briteille ei tule koskaan antaa anteeksi heidän hirvittäviä kymmenien ja satojen vuosien rikoksia muita kansoja kohtaan. Saamme heidät vielä lopulta ulos maasta ja tuomiolle. Se mitä vihollisemme teki Saksalle ja saksalaisille varsinkin sodan jälkeen oli täysin sairasta ja täysin rikollista. Amerikkalaiset ja brittivihollisemme eivät tunne minkäänlaista armoa ja sääliä muita kohtaan, eikä heillä ole minkäänlaista moraalia, eikä myöskään vihollisiamme kohtaan pidä olla. Jos vihollisellemme antaa armoa, he tekevät suomalaisille vielä kuten tekivät saksalaisille. Vihollinen ulos rakkaasta Suomesta ja tuomiolle!

  2. Tämä on pientä. Stutgartissa oli jo viitisen vuotta sitten kokonaisia kaupunginosia jonne ei ollut valkoisilla mitään asiaa edes päivällä. Sinne ei mene poliisi, ei posti eikä palokunta. Mutta tunnettu tosiasiahan on että Stutgart on Turkin toiseksi suurin kaupunki.

    Rikastuksesta puheenollen, mikä maa saa Saksan korkeimmat pisteet joka kerta euroviisuissa? Katsokaapa ja ”yllättykää”. Se on Turkki.

    No, Ruotsi on samassa jamassa ja jollei mitään tehdä, niin Suomi seuraa perässä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*