Marco de Wit 22 maaliskuun, 2021

 

 

Oikeasti varokaa. Tässä mustat osoittavat jälleen uskomattoman sairasta julmuutta. Ja voitte uskoa, että tämä on monien mustien mielestään lievää.

Valkoiset eivät voi kuvitella kuinka julmia monet voivat olla. Eikä vain julmia, vaan ovat onnellisia ja suorastaan haltioissaan toisten kärsimyksestä.

 

 

Lue lisää:

Etelä-Afrikassa suosittu laulu: Tapa valkoinen mies

 

Yle ennen: Raiskaus normaalia Etelä-Afrikassa

 

4 thoughts on “Etelä-Afrikka (K21)

 1. Miksi hyvin monet naiset haluavat avoimet rajat Suomeen ja pitää ulkomaalaiset Suomessa? Ovatko he aivan sekaisin?

 2. Vähän niinkuin *********ssakin: 1300 vuotta serkusavioliittoja ei voi olla jättämättä jälkiä. Täysin eläimellistätoimintaa jossa jukkopsykoosi laukaisee laumahyökkäyksen.

 3. Yksi kansanhuvi on laittaa henkilö narulla auton vetokoukkuun ja vedellä häntä pitkin kyliä. Jos selviää hengissä, niin se on hänen oma vikansa. — Ja yleisöllä on hauskaa. — Tuo yleisön nauru ja ilkkuminen on kuitenkin vain signaali alistumisesta vallitsevaan väkivallan voimatasapainoon; teen vain minä joutuisi tuohon asemaan.

  Meidän ei pitäisi naureskella näille kulttuurien erilaisuuksille ja vielä vähemmän pitää tällaista toimintaa epäinhimillisenä. On vain hyväksyttävä, että heillä on heidän tapansa ja meillä meidän. Lopultakin on kyse siitä hyväksymmekö itse itsemme sellaisena kuin olemme.

  Itse olemme sokeita oman kulttuurimme epäinhimillisyyksille. Pidämme aivan oikeutettuna ja puuttumiskynnyksen ulkopuolella olevana toimintana esimerkiksi Lolita-Express lentoja, ovathan matkustajat rahalla valittu mukaan. — Voimatasapaino on heidän puolellaan.

  Toinen esimerkki olkoon käden katkaiseminen nakkivarkaalta. Se on yksi toimintamalli, joka on tuhansien vuosien kuluessa syntynyt paikallisessa kulttuurissa ja on toimiva ratkaisu. Tätäkin tapaa meidän pitää kunnioittaa, ovathan he ratkaisseet omaa yhteiskuntaansa vaivaavan ongelman. — Se on hyvä heille.

  Jos tänne pohjolaan, geeneiltään erilaisen ihmisjoukon sekaan aletaan tuoda valtavia määriä ihmisiä vaikkapa tuolta afrikkalaisen kulttuurin maista, on meidän myös otettava käyttöön sikäläisen kulttuurin tavat: ihmisiä aletaan vetämään auton perässä pitkin lähiöitä, taskuvarkailta katkotaan käsiä ja raiskaajia hirtetään tien varsille. Opiksi muille.

  Tietenkin ajattelemme, että ihminen on tekniikan ja tietokoneen ansiosta tullut luomakunnan herraksi, että luonnon ilmiöt, kuten pohjolan talvinen pakkanen ja lumihanki ovat todellakin „menneen talven lumia”, että ihmisen älykkyys ei riipu enää hänestä itsestään vaan (tietokoneen) järjestelmästä, että miljoonia vuosia maan päällä raivonneet virusepidemiat on lopultakin voitettu, että viallinen ihminen voidaan korjata muutamalla dna:ta muuttavalla rokotteella, mutta onko näin.

  Se näkee, joka elää.

  Ei ole olemassa hyvää kulttuuria tai huonoa kulttuuria. On vain enemmistön kulttuuri. Isossa ihmisjoukossa säännöt on aina sovitettava sen „pienimmän yhteisen nimittäjän”, heikoimman lenkin mukaan.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*