5 thoughts on “Päivän video: Trump golfaa

 1. 🍏📗🥗💚🥬🟢🟩🍵🦕🤢🥒🍐🚛🏌🏻‍♂️⛳🏌🏻‍♀️💸💵💹🐎 sanoo:

  https://www.lifesitenews.com/news/israels-green-passport-vaccination-program-has-created-a-medical-apartheid-distraught-citizens-say
  🍏📗🥗💚🥬🟢🟩🍵🦕🤢🥒🍐🚛🏌🏻‍♂️⛳🏌🏻‍♀️💸💵💹🐎
  https://www.joyofsatan.org/www.angelfire.com/empire/serpentis666/Color.html
  🍏📗🥗💚🥬🟢🟩🍵🦕🤢🥒🍐🚛🏌🏻‍♂️⛳🏌🏻‍♀️💸💵💹🐎
  ”Green
  Money, fertility, abundance, material gain, wealth, healing, communication with nature spirits, anti-inflammatory. Venus rules green- Love, making love, (affectionate; red is for lust/sex), fidelity, reconciliation, beauty, youth, friendships, attraction, harmony, financial gain, earnings increases, social functions, possessions, riches, indulgence, pleasure. Good for beginnings and growth. Venus rules green- Abundance, fertility, success, general good luck, harmony, immortality, generosity, material gain, renewal, marriage, balance and healing. Green can also be used for inciting jealousy, greed, suspicion, resentment, sickness, disease, and disharmony when applied to others and directed. Green rules the heart chakra.”
  🍏📗🥗💚🥬🟢🟩🍵🦕🤢🥒🍐🚛🏌🏻‍♂️⛳🏌🏻‍♀️💸💵💹🐎
  http://brainout.net/LvScolors.htm
  🍏📗🥗💚🥬🟢🟩🍵🦕🤢🥒🍐🚛🏌🏻‍♂️⛳🏌🏻‍♀️💸💵💹🐎
  ”we are ALL a mix of ALL races since Noah’s kids (who were each a DIFFERENT race, so that genetic disease wouldn’t spread so fast). People should do their DNA homework, lol. The Jewish ’race’ was only pure in Isaac and Jacob, see Romans 9. Since Jacob married two NON-Jews, the Jewish ’race’ has always been mixed; given the promise to Abram, it wouldn’t surprise me if everyone by now were a little bit Jewish. Bye-bye, anti-semitism! See?”
  🍏📗🥗💚🥬🟢🟩🍵🦕🤢🥒🍐🚛🏌🏻‍♂️⛳🏌🏻‍♀️💸💵💹🐎🐎
  https://tokentube.net/v/2907241182/Vakava-k%C3%A4%C3%A4nn%C3%B6svirhek%C3%B6-raamatussa–Hallava-hevonen-on-vihre%C3%A4-hevonen

 2. Kaverilla oli kännykässä lyhyt video, missä Putin testaa Venäjällä tarkkuskivääriä ja osuu Bideniä jalkaan. Biden kompastuu kuten ylläolevalla videolla.

  Yritettiin saada videon lähdettä selville, niin olisi pystyny linkittämään, mutta ei onnistuttu.

 3. Amerikkalaisilla ei ole koskaan ollut mitään hyvää annettavaa maailmalle ja muille. He ovat pelkkä sairas ja rikollinen loiskansa. Amerikkalaiset tullaan tuomitsemaan erittäin ankarasti lähivuosina ja he maksavat kaikille muille kansoille takaisin rikoksistaan sillä mitä heillä on, sekä työllä kunnes heidän rikoksensa on edes nimellisesti korvattu.

 4. Rikollisen ja sairaan amerikkalaisen imperiumin kaatuessa omaisuuden takavarikointi rikollisilta, sekä amerikkalaiset saavat korvata uhreilleen rikoksensa pakkotyöllä. Tämä on tapa jolla he itse ovat loisineet elintasoa muista kymmeniä vuosia.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*