Marco de Wit 23 maaliskuun, 2021

 

Ensinnäkin mitään korona-virusta ei ole edes todistettu olevan. Monissa maissa viranomaiset myöntävät tämän.

 

Toiseksi koronatestit eivät myöskään todista mistään koronan aiheuttamasta tartunnasta, sairaudesta nyt puhumattakaan. Koronatesteillä voi ”todistaa” vaikka banaanin olevan ”altistunut”.

 

Kolmanneksi rokotteet eivät tietenkään auta olemattomaan koronaan, vaan ainoastaan myrkyttävät ihmisiä.

 

 

Länsimainen oikeusajattelu lähtee siitä, että jos syytät toista jostain hyökkäyksestä tai tartunnan levittämisestä, niin sinulla on todistustaakka. Mitään todisteita koronasta ja sen vaarallisuudesta ei siis ole olemassa. Ketään ei siis voida pakottaa pitämään maskia tai noudattamaan koronarajoituksia.

 

 

Toisaalta mikään ei kuitenkaan estä koronauskovaisia ”suojaamasta” itseään vaikka kaasunaamarilla. Ongelma siis ratkaistu!

 

Lisäksi kaasunaamarien käyttö näyttäisi kuinka niistä kieltäytyvät eivät sairastu yhtään sen enempää. Itse asiassa vähemmän, kun saavat vapaasti hengittää. Tämä loisi siis erinomaisen käytännön testin, joka näyttäisi, ettei mitään koronaepidemiaa ole olemassakaan.

 

 

Tämä ei kuitenkaan käy.

 

Miksei?

 

Se ei vaan käy.

 

 

 

 

 

1 thought on “Korona-virusta ei ole olemassa

  1. Olette väärässä, ja juttujenne mukaan sekaisin kun seinäkellot. Jatkakaa niitten satuhahmoleffojen katsomista siellä vuokraluukussanne.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*