Marco de Wit 23 maaliskuun, 2021

 

Laittoman Lehden päätoimittaja Marco de Wit on ennenkuulumattoman viranomaisvainon kohteena.

 

Pervopoliisi-vääryyskäynti alkoi

 

 

Julkaisemme nyt de Witin hieman henkilökohtaisemman viestin pääkirjoituksena:

 

Kiitos kaikille, jotka ovat tukeneet minua viime viikkoisen nelipäiväisen näytösoikeudenkäynnin aikana. Ollaan kuitenkin vasta alussa, koska vääryyskäynti jatkuu vielä pitkään 31.3.2021 jälkeen.

On tosin muutamia, jotka ovat järkyttyneet, että olen kutsunut tiettyjä viranomaisia kovilla sanoilla. Kutsuin esim. Prideä virkapuvussa johtanutta komisariota per….. Korostan, etten haluaisi käyttää tuollaisia sanoja kenestäkään, mutta siitä oli hyötyä:

1. Poliisi alkaa miettiä mitä oikein on tehnyt.

2. Ihmiset huomaavat paremmin mitä poliisi on tehnyt.

Ehkä Laittoman Lehden ja muiden kova reaktio poliisin prideilyyn saikin poliisin lopettamaan prideen osallistumisen! Kovan somekritiikin vuoksi poliisi myös vähensi julkista tukeaan laittomille, jne. Videoilla ja somessa tehty kritiikki oikeasti vaikuttaa, koska ne leviävät nykyisin niin helposti!

Nyt sitten minua vastaan on nostettu Suomen historiassa ennenkuulumaton pakettisyyte juuri tämän takia! Syyttäjä avoimesti syyttää minua siitä, että olisin puheillani vaikuttanut poliisin toimintaan. Tämä kuulemma vaarantaa valtion turvallisuuden eli olen sanvanvapausrikollinen eli sananvapausterroristi!

 

Jos haluat tukea tätä sananvapausterrorismia, niin tuen voi laittaa vaalitilille:

FI30 4713 1020 0761 29

 

Tosin syyttäjän hullun orwellilainen linja ei ole suuri yllätys, koska valtakunnansyyttäjänvirasto on ääripolitisoitunut. Tähän totesi osuvasti jo viime vuonna bloggari Ari Pesonen Uuden Suomen kirjoituksessaan. En tunne Pesosta eikä hän ole käsittääkseni edes kansallismielinen, mutta monien muiden tavalla hänkin on järkyttynyt siitä miten Suomen syyttäjät suojelevat islamistiterroristeja samaan aikaan, kun jahtaavat niiden kansallismielisiä kriitikkoja ”vihapuheesta”. Pesonen:

 

Terrorismirikokset ovat siis Valtakunnansyyttäjänviraston vastuulla. ”Suojelupoliisin näkemyksen mukaan rikosvastuu terrorismirikoksissa ei toteudu.” totesi Supon viestintäasiantuntija Minna Passi Helsingin Sanomille (HS 27.12.2019).

Suojelupoliisi ei ole ollut tyytyväinen Valtakunnansyyttäjänviraston terrorismirikoksien syyttämisprosesseihin. …

 

 

”En hyväksy vihapuhetta millään tasolla, käytämme torjuntaan kaikki ne rikosoikeudelliset keinot, jotka käytettävissämme on. On vakavaa, jos yhteiskunnalliset ja poliittiset vaikuttajat pyrkivät muokkaamaan kansan käsitystä etnisiä vähemmistöjä kohtaan.”

Noin lausui Toiviainen Lakimiesuutisten haastattelussa (Lakimiesuutiset 7.8.2017). Hän oli tuolloin vielä apulaisvaltakunnansyyttäjä. Jutun otsikko oli ”Apulaisvaltakunnan­syyttäjä Raija Toiviainen: Ei vihapuheelle”.

Tuo Toiviaisen kannanotto oli sangen tunteikas poliittinen kannanotto, ei virkamiehen viileä juridinen kannanotto.

Lakimiesuutisten jutun mukaan Toiviaisen johtamalla Valtakunnansyyttäjävirastolla on Toiviaisen ilmoittamana kaksi erityistehtävää: terrorismirikokset ja viharikokset.

Kuten Supo on todennut tämän kirjoituksen ensimmäisessä luvussa kirjatusti, ainakaan terrorismirikosten tutkimuksissa ei Valtakunnansyyttäjävirasto ole onnistunut. Ilmeisesti ei ole ollut muilta kiireiltä aikaa tutkia terrorismirikoksia niin kuin Supo on toivonut. ….

 

”Tuore apulaisvaltakunnansyyttäjä vihaa vihapuhetta. – Täytyy toivoa, ettei tämän tyyppinen poliittinen puhe, poliittinen retoriikka missään tapauksessa leviäisi. Tässähän tulee kuntavaalit tänä vuonna ja on tietysti mahdollista, että joku innostuu vähän liikaa.” Toiviainen tilitti tammikuussa 2017 Ylelle (Yle 22.1.2017).

Korkealle virkamiehelle ei ole hyväksi, että hän vihaa jotakin. Viha kun sumentaa harkintakykyä. Vihan tunteminen ei kuulu virkamiehen hyviin ominaisuuksiin etenkään poliisitutkinta-, syyttäjä- eikä oikeustehtävissä.

Toiviainen asetti tutkintakohteikseen siis yhteiskunnalliset ja poliittiset vaikuttajat. Tavallisesta kansasta ei niin väliä, mitä se puhuu ja touhuaa. …

 

Ne kansanedustajat, jotka äänestivät Toiviaisen näkemystä vastaan, ovat siis vähemmistöjoukko. Toiviaisen mukaan nuo kansanedustajat ”viestittävät selvästi hyväksyvämpää suhtautumista rasistiseen vihapuheeseen”. Hyvä, ettei valtakunnansyyttäjä sentään nimitellyt noita 54 kansanedustajaa rosvojoukoksi. Siis yli neljännestä koko eduskunnasta. …

 

Kansanedustaja Hussein al-Taeen (sd.) tapauksessa valtakunnansyyttäjä Raija Toiviainen on ollut täysin hiljaa. Ei halaistua sanaakaan. … [Myöhemmin syyttäjä kieltäytyi syyttämästä al-Taeeta, vaikka tämän kirjoitukset ovat törkeydessään aivan ainutlaatuisia. Poliittisen syyttäjän puolueellisuus alkaa olemaan jo todella räikeää.]

 

 

Kuvassa linkki blogiin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6 thoughts on “Pääkirjoitus: Somekritiikki tehoaa poliisiin!

 1. Suomalaiset ovat niin orjamaisia pelkureita auktoriteetteja kohtaan, että näin pelkurimaisen ja raukkamaisen kansan herättämiseksi tarvitaan kovia otteita. Kaikille meille on tulossa leiriä ja vainoa. Viranomaisia rikollisia ei kannata pelätä! Vähät väliä sakoista tai suomalaisesta vankilasta! Ei tunnu missään.

 2. Mun mielestä raamatun siteeraaminen ei ole sotarikos eikä rikos ihmisyyttä vastaan.

  Kiihotuksesta kansanryhmää vastaan on säädetty otsikon alla ( rikoslain 11 luvun otsikko):
  ”Sotarikoksista ja rikoksista ihmisyyttä vastaa”.

  Joten vain sellainen kiihotus kansanryhmää vastaan on rikos, joka täyttää myös ”sotarikoksista tai rikos ihmisyyttä vastaan” tunnusmerkistön.

  Rikokset kansainvälistä oikeutta vastaan ovat erittäin törkeitä ja laajamittaisia. Ne vaarantavat maailman rauhan, turvallisuuden ja hyvinvoinnin ja näin koskettavat koko kansainvälistä yhteisöä. Tämän vuoksi rikoksesta ihmisyyttä vastaan ja sotarikoksesta ehdotetaan rangaistukseksi vankeutta vähintään yksi vuosi tai elinkausi.

  https://api.hankeikkuna.fi/asiakirjat/f0b349d9-f402-48b1-b344-1851f8a61a74/eb9f8110-959b-4ae8-a521-5eb10ac717ba/MIETINTO_20111014021513.pdf

  Ei rikoslaissa saisi mitään ansoja olla.

  Kotimaisten kielten keskus on kertonut otsikoista näin:
  Otsikot ojennukseen
  Otsikoilla on monenlaisia tehtäviä. Otsikon täytyy kertoa lyhyesti, mistä
  tekstissä on kyse ja mikä on tekstin tarkoitus ja näkökulma. Sen täytyy
  myös houkuttaa lukemaan. Otsikoiden avulla lukija saa nopeasti
  yleiskuvan jutusta.
  http://www.kielikello.fi/index.php?mid=2&pid=11&aid=2483

 3. Pyhimys Junes Lokka käsitteli eilisessä lähetyksessä johtaja de Wittin haastehakemusta ja Lokka käytti erittäin värikkäitä termejä näistä uhreista, kuin myös valtakunnansyyttäjä Toiviaisesta!

  On hyvä muistaa, että virkamiehen pitää lähtökohtaisesti kunnioittaa pientä kansalaista ja taas kansalaisen tarvitsee vain sietää virkamiestä. Kunnioitus virkamiehen pitää ansaita!

 4. Kiitos Marcolle äärimmäisen urheasta kansalaistaistelusta korruptoitunutta ja äärimmäisen saastaisia poliisi- syyttäjä- ja oikeuslaitoksiamme vastaan.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*