Marco de Wit 24 maaliskuun, 2021

 

Lukija kirjoittaa:

 

Monesti sohvaperuna-suomalaiset toteavat, että kyllä he sitten ryhtyvät pelastamaan Suomea, kun tositoimet/konfliktit/sota alkaa.
On kaksi syytä miksi tällaiset sohvaperunat eivät todennäköisesti tule tekemään mitään kun sota tai kunnon konflikti alkaa, vaan he piiloutuvat tai juoksevat karkuun.

 

Syy numero 1:

Psykologisista syistä ihmiset, jotka aina kertovat tekevänsä asioille jotain päättämättä tarkkaa aikataulua tai tavoitetta toimelleen eivät todennäköisesti tule tekemään yhtään mitään.

Kyseessä on sama ilmiö kuin joku kertoo vielä joskus alkavansa kuntoilemaan tai sitten eläkkeelle päästyään alkaa tekemään asioita.

 

Syy numero 2:

Suomea ja läntistä sivilisaatiota uhkaa monimutkainen sisällissota, joka johtuu osittain monikulttuurisuudesta, osittain pankkiirieliitistä ja Suomen maanpettureista, mutta myös mielisairaista, rikollisista, narkomaaneista, alkoholisteista suomalaisista, joita on koko ajan yhä enemmän.

Sota tulee siis olemaan niin rumaa, etteivät sohvaperunat uskalla tehdä mitään. Päinvastoin. Heidät on helppo pelotella ja lahjoa vallanpitäjien puolelle.

 

 

Läntisen sivilisaation romahtaminen näyttää eri syistä tapahtuvan historiallisen äkillisesti ja jälki tulee todennäköisesti olemaan erittäin rumaa. Kuten Edward Duttonin meemissä näytettiin, nykyajan terveiden ihmisten kohtalonkysymys on pysyä hengissä myrkyllisten mutanttien, täysin mielisairaiden, narkomaanien, juoppojen, vähä-älyisten, matujen ja vihamielisen eliitin keskellä, sekä kaiken tämän lisäksi siirtää perimänsä eteenpäin.

Aitokansallismielisten ja aitokristittyjen pitää selviytyäkseen luoda kestäviä ja voimakkaita sosiaalisia suhteita geneettisesti terveisiin ihmisiin, sekä tehdä kaikkensa lisääntyäkseen erittäin voimakkaasti, koska se on ainoa tapa jolla he ja Suomen kansa tulevat selviämään.

 

On opittava toimimaan riittävän suurissa ryhmissä ja rakentamaan uusia suuria sukuja. Omat suvut pystyvät auttamaan ja niihin voi luottaa.

 

Valkoisten pitää myös kiinnittää tietoisesti huomiota siihen miltä ihminen näyttää. Tohtori Edward Dutton on kertonut kuinka ihmisen ulkonäkö kertoo hyvin pitkälti fyysisestä ja henkisestä terveydestä. Ihmisen persoonallisuus, mielenterveyshäiriöt, älykkyys ja ulkonäkö ovat hyvin periytyviä. Onneksi ne usein näkyvät ulospäin, kunhan opettaa itsensä katsomaan ihmisiä myös sitä kantilta.

 

 

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*