Marco de Wit 24 maaliskuun, 2021

 

Laiton Lehti on julkaissut tietoja ja uusimpia videoita Warhammer-universumista.

 

Yksi juttu käsitteli komissaareita.

 

Warhammer 40k: Komissaari

 

 

Lukija kertoo tarkemmin komissaareista:

 

Komissaarit ovat upseereita jotka pitävät yllä joukkojen moraalia ja uskollisuutta pyhälle sodalle, sekä etsivät joukkojen keskuudesta vakoojia, pettureita ja vääräuskoisia. Komissaareilla on oikeus puhdistaa minkä tahansa arvoinen petturi ja vääräuskoinen pois joukkojen keskuudesta. Taistelujen aikana he osoittavat joukoilleen esimerkkiä omalla urheudellaan. Komissaarit ovat itse fanaattisia uskovaisia.
Komissaari-kadetit jotka osoittavat pienintäkään pätemättömyyttä ja pelkuruutta koulutuksensa aikana teloitetaan heidän esimiestensä toimesta. Kadetit jotka epäonnistuvat komissaareiksi valmistumisessa, mutta osoittavat kuitenkin voimakasta uskon paloa toiminnassaan, ohjataan toiselle urapolulle palvelemaan imperiumiaan mm. rikollisista koostuvien joukko-osastojen sotilasjohtajina.

 

 

 

 

1 thought on “WH40K: Komissaarit

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*