Marco de Wit 27 maaliskuun, 2021

 

Laitonta Lehteä on kritisoitu siitä, että se on käyttänyt kansanmurha-sanaa.

 

Kuulemma pitäisi olla maltillisempi ja tehdä kuten persut eli käyttää väestönvaihto-sanaa.

 

No, nyt ovat poliisi ja supo sitä mieltä, että väestönvaihto-sanaa käyttävät vain terroristit.

 

Jos persut ovat nyt sitten terroristeja, niin mitähän Laiton Lehti sitten edustaa?

 

Superterroristejako?

 

Eli mitä tästä opimme? On ihan turha peruutella ja esittää maltillista, koska suvakit kuitenkin yrittävät jyrätä sinut. Joka tapauksessa sinut julistetaan terroristiksi, vaikka esittäisit kuinka maltillista kansallismielistä.

 

Parempi siis sanoa suorat sanat. Ehkä siten jotkut vielä heräävät.

 

 

 

 

 

6 thoughts on “Väestönvaihto vai kansanmurha

  1. Perussuomalaisethan itse kannattavat fanaattisesti poliisivaltiota, Natoa, massavakoilua, pienempiä oikeuksia ja vapauksia. He haluavat edelleen kireämpiä pakotteita Venäjälle, sekä Suomen sotivan muita maita vastaan!

  2. Ja koska Laittoman Lehden toimitus on joukko superterroristeja, terroristeihin pitää myrkyllisten mutanttien ja maanpettureiden mukaan käyttää poliisivaltiolakeja. Perussuomalaiset ovat kaikkein kovimmin kannattaneet poliisivaltiota, kansanmurhaa ja ikuisia lähi-itäläisia verkostoja, jotka eivät koske millään tavoin Suomea, paitsi että suomalaisia kaapattiin sinne kyllä seksiorjiksi!

  3. Kansanmurhaan, maanpetokseen ja korruptioon syyllistyneet poliisit tullaan toimittamaan kansantuomioistuimeen erittäin ankarille tuomioille. He ovat vielä ylimielisiä ollessaan vallassa, mutta hymy hyytyy vielä kun vallankumous alkaa.

  4. Alkoholilla tehdään Suomessakin kansanmurhaa ja laaja-alaista omaisuuksien ryöstöä. Täällä asiaa ei saa mainita koska sananvapaus.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*