Free speech 27 maaliskuun, 2021

 

Tänään oli myös Turussa Vapauden puolesta -mielenosoitus, jossa vaadittiin oikeutta hengittää ja kuria koronahysteerikoille.

 

 

 

 

Kuvat Anne Paanasen FB-sivulta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3 thoughts on “Koronahysterian vastainen mielenosoitus Turussa

  1. Pieni osa suomalaisista on vielä rohkeita, haluaa parasta Suomen valkoiselle kansalle ja puolustaa vapautta. Upeita kylttejä ja täyttä totta. Rikolliset saadaan vielä oikeuden eteen, vaikka he ovat juuri nyt ylimielisiä ja naureskelevat Suomen kansalle! Rotat tullaan viemään leireille.

  2. Toivottavasti tämä uutinen käännetään saksaksi ja englanniksi jotta ulkomaalaisten hakukoneet löytävät sen.

  3. Tuola kyseltiin tutkimustulosten perään. No, kuinka moni tuntee jonkun henkilökohtaisesti joka on saanut koronan ja joutunut siitä tehohoitoon? Ja kuinka moni tuntee henkilökohtaisesti jonkun joka on saanut koronan ja se on ollut normaali kausi-influenssa?

Comments are closed.