Marco de Wit 27 maaliskuun, 2021

 

Lukija kirjoittaa:

Tohtori Edward Dutton käy läpi kuinka ankarien ja kylmien ilmastojen naiset ovat kehittyneet erittäin alistuviksi ja sovinnollisiksi miehilleen. He ovat yleensäkin erittäin sääntöuskollisia ja uskonnollisia.

Nykyiset riitaisat, aggressiiviset valkoiset naiset ovatkin tulosta luonnonvalinnan heikentymisestä, jolloin mutaatiotaso on noussut yhä lisää. Ihmiset jotka eivät aiemmin pystyneet lisääntymään, ovatkin paremman terveydenhuollon ansiosta lisääntyneet. Lisäksi yhteiskunnan stressitaso on romahtanut, jolloin geneettisesti riitaisat naiset ovat uskaltaneet tulla enemmän tulleet. Aiemmin ankara luonnonvalinta ja yhteiskunnallinen paine painoivat heidän negatiivisia piirteitään piiloon.

 

Geneettisesti terveet ja hyvät naiset ovat todellisuudessa kehittyneet alistumaan valitsemilleen miehille, joskin ensin miesten pitää ansaita naistensa luottamus, jotta naiset kokevat miehilleen alistumisen heille turvalliseksi.

Vasta valittuaan aviomiehensä erittäin tarkkaan geneettisesti terveet ja hyvät naiset haluavat alistua miehilleen ja olla näille hyvin sovinnollisia. Paras tapa vakuuttaa nainen tällaisesta alisteisesta ja turvallisesta parisuhteesta on miehenä kääntyä ja sitoutua aitoon vanhoilliskristillisyyteen ja tuoda erittäin voimakkaasti esille sitoutumistaan Raamatun tiukkaan ja aitoon tulkintaan vannoen naiselle ikuista uskollisuutta ja rakkautta.

 

Tällaisia hyviä, alistuvia ja sovinnollisia naisia mies löytää kuitenkin lähinnä kirkosta ja vanhoilliskristillisistä piireistä. Näiden naisten kanssa miehen pitää kuitenkin olla kärsivällisiä, sillä hyville naisille on tyypillistä, että he aloittavat uuden seurustelusuhteen hyvin hitaasti. He eivät tule antamaan seksiä kovinkaan helposti. Itse asiassa todella uskovaisten kristittyjen naisten kohdalla vasta avioliiton jälkeen. Näin seksinhimoiset ja kärsimättömät miehet karsiutuvatkin tehokkaasti pois jahtaamasta hyviä naisia!

 

Älä iske kumppania Tinderissä ja baareissa, vaan hae kunnon hyviä naisia kirkoista:

Älä iske kumppania Tinderissä ja baareissa!

 

Laiton Lehti on myös julkaissut kauniin naisen hyviä neuvoja onnistuneeseen parisuhteeseen, sekä paljastuksia miehille miten hyvät naiset saavat miehensä parisuhteeseen ansaan:

Kurssi: Näin nainen saat miehen hunaja-ansaan!

 

Dutton selittää kaiken, joskin englanniksi.

 

 

4 thoughts on “Tohtori Dutton: Mistä löydät alistuvan naisen?

 1. Tehän olette oikeasti sekaisin, tässä ei enää hoito eikä lääkkeet auta. Ei voi kun toivottaa onnea valitsemallanne tiellä. Nyt voi hyvällä mielin lopettaa tämän idioottijulkaisun lukemisen tähän. HYVÄSTI!

  1. Et tainnut alunperinkään olla Laittoman Lehden harras lukija. Sekopäille on Yle, Poliisi, Eduskunta, koululaitos ja Iltalehti.

 2. Naisilla on omat ”villit vuodet” jolloin nuorten miesten kannattaa olla valppaina. Ikävuodet 17-21 ovat nuorilla ne villeimmät. Silloin kuka tahansa käy, mikä tahansa käy ja missä tahansa käy. Silloin etsitään niitä kokemuksia. 21 ikävuoden jälkeen nuoret naiset alkavat poikkeuksetta ”pihtareiksi”. Eli, he vakavoituvat ja alkavat miettimään elämäänsä ja suhdetta miehiinsä. Ja sitä kenen kanssa kannattaa perustaa perhe, jos perustavat ollenkaan.

  30 vuotiaina nainen on egnsa huipulla. Silloin miehillä on ne vaikeimmat vuodet. Jotka helpottavat kun naisille tulee 35-40 ikävuosien paikkeilla halu ”arvottaa itsensä uudestaan”. Silloin he ovat havahtuneet siihen että mihillä on yhä vientiä koska heillä on varallisuutta, mutta nuoemmat vuosimallit ovat markkinoilla romuttamassa heidän arvoaan. Tulee riitoja täysin turhsta asioista ja avioeroja vain siksi että mies ei lähde riitelyyn mukaan.

  Jos avioliitto kestää sinne 50 ikävuoden paikkeille, niin sitten se kestää lopun elämää. Siinä vaiheessa nainen on jo huomannut että mies on luotettava ja kun katsoo ympärilleen, niin ne eronneet ja lapsettomat ovat katkeria ja onnettomia. Ja nainen voi todeta että hänelle on osunut tosi rakkaus.

  Viiskymppiset miehet kun saavat helposti parikymppisten huomion. Mutta halauvatko he kuunnella niitä ”pissisten” juttuja? Toiset haluavat.

  Ja yksi asia on tosi vaikka siitä ei koskaan puhuta. Mutta se tiedettiin jo -80 luvulla:”Nuori mies ei uskokkaan kuinka vähällä seksillä aviomies tulee toimeen”. Ja tämä on faktaa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*