Marco de Wit 28 maaliskuun, 2021

 

 

 

 

 

 

Puhetta liikkumisrajoituksista ja maskipakosta 26.3.2021
”Arvoisa puhemies!

Jälleen kerran ja heti näin alkuun on pakko sanoa, että keskuudessamme ei ole mitään kuolemanvakavaa kulkutautia. Jos sellainen olisi, se näkyisi myös tilastoissa kuolemina.

Nyt ollaan säätämässä liikkumisrajoituksia ja maskipakkoa. Mitään perusteita tällaisille toimille ei ole. Sitä paitsi tällaiset liikkumisrajoitukset ovat perustuslain vastaisia ja erittäin tuhoisia yrityksille ja sitä kautta ihmisille ja koko yhteiskunnalle. Eivät kansalaiset tällaisia tule hyväksymään, eikä heidän pidäkään niitä hyväksyä eikä noudattaa. Tällaisilla toimilla pelossa elävä osa kansasta saadaan pelkäämään lisää ja toinen puoli provosoitumaan. Te, arvon hallitus, leikitte nytten yhteiskuntarauhalla. [Eva Biaudet: Nyt te vähän kärjistätte!]

Hyvä hallitus, te olette esittämässä myös maskipakkoa sakon uhalla. Voiko sairaampaa esitystä olla? Maskista ei ole mitään hyötyä viruksen leviämisen estämisessä. Virukset menevät niistä läpi yhtä helposti kuin hajutkin.

Muistan, kun täällä salissa puhuttiin jonkin asian yhteydessä mikromuoveista. Moni edustaja piti puheissaan mikromuoveja erittäin vaarallisina. Nyt täällä salissa kuitenkin lähes jokainen puuskuttaa mikromuoveja sisältävä maski naamalla. Koettakaa, hyvät kollegat, ymmärtää, että maskit ovat terveydelle vaarallisia. [Maria Guzeninan välihuuto] Totta kai esimerkiksi likaisissa töissä niitä on hyvä käyttää, vaikka pölyisessä hiontatyössä. [Maria Guzenina: Entä sairaalassa?]

Hyvät kollegat!

Verrataan tätä tilannetta vaikka ensimmäisen maailmansodan aikana riehuneeseen espanjantautiin eli lintuinfluenssaan: Se vaati 40—50 miljoonaa uhria. Valtaosan kuolemista aiheutti kuitenkin ei virus vaan bakteeriperäinen keuhkokuume, joka uusimpien tutkimusten mukaan suurella todennäköisyydellä johtui maskien käytöstä. [Välihuutoja] Maskeja käytettiin laajasti, koska ympäristön paine oli kova — ja kuinka ollakaan, maskittomia pidettiin virheellisesti taudin levittäjinä. Kuulostaako tutulta? [Aki Lindén: Siihen kuoli kokonaisia perheitä, jotka eivät olleet maskia nähneetkään koskaan!]

Nykyhetkessä tilastojen mukaan niissä maissa, joissa on otettu käyttöön maskipakko tai vahvat maskisuositukset, tartuntojen määrät ovat lähteneet jyrkästi nousuun. Suomessakin on käynyt näin. Bakteerit jäävät pyörimään maskeihin, hengitys vaikeutuu, ja omaa hiilidioksidia hengitetään takaisin sisään, eli syntyy happivajetta tai jopa myrkytystila.

Arvoisa puhemies!

Jottei keskustelu lähtisi väärille raiteille, muistetaan, ettei meillä ole mitään kuolemanvakavaa, massoittain ihmisiä tappavaa tautia keskuudessamme. [Ben Zyskowicz: Onko Brasiliassa?] On kyse vain viruksesta, joita on aina ollut ja tulee aina olemaan. Meidän kuuluu valistaa ihmisiä ja kehottaa heitä elämään terveellisesti, jotta heidän luontainen vastustuskykynsä viruksia vastaan säilyy ja jopa vahvistuu. Jo maskipakon esittäminen vahvistaa sen, mitä olen aikaisemminkin täällä lausunut, eli maski on poliittinen tunnus, jolla yritetään ihmisiä tasapäistää — tasapäistettyjä kun on helpompi hallita.

Arvoisa puhemies ja hyvät kollegat!

 

Mitä luulette, milloin tämä hulluus ja kauheus loppuu? Siis milloin ja miten tämä korona loppuu? Se loppuu heti kun me lopetamme sen, heti kun me lopetamme suotta pelkäämisen, heti kun kukaan ei enää suostu menemään siihen kyseenalaiseen koronatestiin. Jos jollain on flunssan oireita, sairastetaan se omissa oloissamme pois, niin kuin ennenkin. Ei sen vuoksi mihinkään vihollisen luomaan testiin tarvitse mennä. [Vasemmalta: Kenen vihollisen?]

Harhaluulo on myös se, että tauti loppuisi johonkin rokotteeseen. Ei se siihen lopu. Media on jo aloittanut lääketeollisuuden suulla puheet siitä, että tauti jää pysyväksi ja että meidät tarvitsee rokottaa joka vuosi. On totta, että tauteja on aina, mutta ei niitä tarvitse pelätä, ja jokainen saakoon itse päättää, ottaako ja tarvitseeko mitään rokotteita.

Arvoisa puhemies!

Tämän taudin ympärillä on valtavasti kysymysmerkkejä, ja sama tilanne on aika monessa maassa. Tämä tilanne ei pelkästään tunnu sodalta, vaan se on sitä. Tämän sodan isoin ase, millä meitä ohjataan, pidetään ruodussa ja pelotellaan, on media. Sen voimalla myös avoinna olevista kysymyksistä siirretään huomio johonkin toiseen asiaan, ja toistamalla samoja asioita tarpeeksi monta kertaa saadaan täysin seinähullukin juttu leivottua todeksi ja meille muka välttämättömyydeksi.
Arvoisa puhemies!

Kansalaiset ovat lähteneet jo kaduille puolustamaan vapauksiaan, ja lisää mielenosoituksia on tulossa. Minä vahvasti epäilen, että jos ei kaikkia niin ainakin osaa meidänkin ministereistä ja THL:n johtajaa ohjataan Suomen ulkopuolelta. [Eduskunnasta: Oho!] Jos näin on, jokainen varmaan täällä ymmärtää, mitä siitä seuraa.
Hyvät kollegat!

Minä toivon, että tässä salissa järki voittaa ja että tämä hallituksen esitys kumotaan. — Kiitos.”

 

 

 

6 thoughts on “Ano Turtiainen vihapuhuu jälleen koronarajoituksia vastaan

  1. Hienoa ja miehekästä toimintaa Anolta! Myöskään Ossi Tiihonen ei alistu ja petä omaa valkoista suomalaista kansaansa! Satanisti-pedofiilit ja psykopaatit ovat tuhoamassa Suomen kansaa! Suomalaiset tuhotaan ja hyvin nopeasti!

  2. Ano on kohta vankilassa vihapuhumisesta, mutta niin on moni muukin suomalainen. Maanpettureille ja kansanmurhaajille ei saa alistua. Maanpetturit ja kansanmurhaajat tullaan vielä tuomitsemaan erittäin ankarasti ja heidät tullaan muistamaan kuvien kanssa!

  3. Ano Turtiainen, Ossi Tiihonen, SKE:n aitokansallismieliset radikaalit, sekä Vastarintaliikkeet rohkeat miehet ja naiset saavat ääneni. Rohkeita suomalaisia on vähän, mutta ovat täyttä rautaa! Kaikki suomalaiset eivät todellakaan ole lampaita ja aio luovuttaa maanpettureille, kansanmurhaajille ja vääräuskoisille.

  4. Ano, Ossi, Marco ja monet muut rohkeat miehet eivät todellakaan pelkää. Ovat rohkeita, tosin harvoja suomalaisia miehiä joilla on vielä selkäranka!

  5. Käynnissä on satanistipedofiilit, idioottien ja Jumalalle uskovaisten kristittyjen välinen taistelu. Taistelemme kirjaimellisesti pahuutta vastaan ja selviytymisemme puolesta hyvin pahoja ja itsekkäitä ihmisiä vastaan.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*