Marco de Wit 29 maaliskuun, 2021

 

Suomessa poliisi alkaa vainoamaan kansallismielistä, jos vähänkin yrittää järjestää mielenosoituksia.

 

Muualla Euroopassa mielenosoituskulttuuriin on totuttu.

 

Tässä esimerkkinä Ranska.

 

 

 

 

 

 

3 thoughts on “Ranskassa osataan miekkaroida

  1. Yleensä ranskalaiset eivät saa mitään aikaiseksi, mutta ainakin ranskalaiset tekevät nyt mitä ranskalaiset tekevät ja tällä kertaa tämä on erinomainen asia. Ranskalaisia ei ainakaan hallita ja riistetä diktaattorien ja satanistien toimesta.

  2. Suomalaisten pitää ottaa mielenosoittamisessa mallia ranskalaisilta ja sotimisessa, sekä maahanmuutossa mallia Japanilta. Valkoiset tuhoavat aina itsensä joka kulttuurissa kun ovat liian avoimia ja liian suvakkeja. Japanin malli käyttöön. Japanissa eivät matut hypi silmille. Katsokaa vähän miten kävi Pyhässä Maassa ja nyt Euroopassa. Kannattiko kristittyjen olla liian avoimia ja liian suvakkeja? Ei todellakaan!

  3. Meissä eri rotuisissa on kulttuurillisia eroja. Esim. ranskalaiset ja espanjalaiset ovat huomattavasti radikaalimpia kuin rauhalliset ja maltilliset suomalaiset. Siksi täälä pohjolassa ei olla totuttu näkemään moisia tekoja. Ja siksi tänne pohjolaan pyrkivät muualta ne radikaalimmat rodut, koska meidät on maltillisina helpompi alistaa ja sitäkautta valloittaa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*