3 thoughts on “Video: Tämänkö takia poliisi kidnappasi Pasi Viherahon?

  1. Poliisi on saanut liikaa oikeuksia. Se näkyy mielivaltaisina pidätyksinä, kotietsintöinä, sakotuksina.

    Poliisista pitäisi tehdä ”kesympi” muuttamalla poliisilakia. Rivipoliiseilta aseet pois, sakotusoikeus vain ylinopeudesta, ei kotietsintöjä ilman oikeuden päätöstä jne. Lainsäädännöllä poliisista tehdään kiltti, nyt jostain syystä meidän päättäjät ovat halunneet tehdä poliisista hirviön. Ja vaan pahempaan suuntaan ollaan menossa. Marco on ollut koko ajan oikeassa kun on kritisoinut poliisivaltiokehitystä.

  2. Ei poliiseja millään pelkällä lainsäädännöllä puhdisteta. Koko hallinto pitää hajottaa täysin, puhdistaa ja tutkia totaalisesti. Täysi mätäpaise täynnä mielisairaita, kiintiöitä, kavereita, poliittisia virkamiehiä jne. Moni virkamies ja poliitikko tulee taistelemaan vastaan, sillä he ovat kädettömiä tumpeloita, joista monesta tiedustelupalveluilla on materiaalia lasten raiskaamisista, vaimojen kanssa pettämisistä, huume ja asekaupoista, sekä mahdollisesti rituaalikidutuksista ja murhista.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*