3 thoughts on “Ossi Tiihosen haastattelu koronahysteriasta

 1. Ensin valkoiset pestiin kauhistumaan valheellisesta holohoaxista. Sitten oltiin täysin hiljaa siitä kuinka Israelin valtio teurastaa ja joukkomurhaa palestiinalaisia, sekä järjestää jatkuvasti terroristi-iskuja ja hallitsee mafiaa, sekä terroristiryhmiä. Sitten valkoiset lampaat aivopestiin uskomaan WTC:n iskut, vaikka WTC7-tornikin räjäytettiin kiistämättä. Kun holohoax-leimanyrkin vaikutus loppui, keksittiin koronahysteria, tappava pandemia joka on joka puolella ja tappaa kaikki, vaikka kukaan ei kuolekaan, eikä kukaan varsinaisesti ole sairastunut johonkin kulkutautiin. Rikolliset saadaan vielä ankarille tuomioille ja heidät tullaan muistamaan kuvien kanssa. Pankkiirieliitti on vain ihmisiä. On vain tahdosta kiinni haluavatko suomalaiset heidät ankarille tuomioille.

  1. Korona on holokausti 2.0

   Niin kuin holokaustissa on virallisessa tarinassa paljon aukkoja ja epäjohdonmukaisuuksia, niin sama juttu on myös koronapandemiassa.

   Holokausti ja korona ovat poliittisia ja taloudellisia lyömäaseita ja joku taho tästä hyötyy…

   Miksi korona ei niittänyt esim. narkkareita kuin kärpäsiä kun ”pandemia” alkoi?
   Kaikki tietää, että kunnon narkkarit laahustaa toinen jalka haudassa vaikka ikä saattaisi olla hyvinkin nuori. On maksatulehdusta, puutostiloja, aidsia jne…

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*