9 thoughts on “Päivän kuva: Maskimadotus

  1. Voihan hyvinkin olla, että itse korona-piiktys on vain hämäävä savuverho, jota käyttäen lähes jokainen saadaankin käyttämään maskia. Vaaralliset molekyylit sitten sitten siirretäänkin elimistöön maskin avulla ja hengityksen kautta.

   Miksi juuri Fauci-akatemian ja Fauci-jügendin koulutuksen saaneet henkilöt ovat innokkaimpia maskipakon ajajia vaikka samalla myöntävätkin, että maskista ei ole lääketieteellistä hyötyä.
   – Maskin käyttämisestä syntyvä hyöty ei kohdistu sitä käyttävälle henkilölle
   – eikä hyöty ole lääketieteellinen. Ei sinne päinkään
   – vaan poliittinen. Senhän näkee jo siitä ke

 1. Covid-19 testitikku istuttaa nenänieluun nanokuituja. Tämä on shokeeraava uutinen jos on totta. Se on jonkinlainen keinotekoinen loinen?

 2. Eivät ole, muutenhan asia olisi jo tiedossa niillä jotka maskia joutuvat käyttämään, Lääkärit hoitajat ym.
  Te olette vain niin helvetin idiootteja ja mielisairaita, ja elätte mielikuvitusmaailmassa.

 3. Entinen ateisti ja Vapaa-ajattelija-lehden kansikuvapoika Tuomas Enbuske: Ajattelen kristinuskosta, että se on ehdottomasti hyvä asia. Meidän koko länsimainen yhteiskunta perustuu sille.
  – Tuomas Enbuske kertoo janonneensa hyväksyntää vuosia – ”Halusin olla älykkäämpi kuin Jumala”

  Painonalennuslääke tappoi useita satoja ihmisiä Ranskassa. Valmistjalle pienet sakot.
  – „Weight Loss Pill” Found to Have Killed at Least a Few Hundred People; Producer Gets Small Fine, No One Goes to Jail

  Kun agenda muuttuu jatkuvasti. Nyt Merkelin suulla on ilmoitettu, että [saksalaiset] voidaan vapauttaa vasta, kun koko ihmiskunta on rokotettu.
  – Merkel Blames German ‘Perfectionism’ for Lockdown Flip-Flop, Unsteady Vaccine Rollout
  – No, sen jälkeen sitten aletaan varmaan puhumaan eläinten rokottamisesta, ensin kotieläimet, sitten luonnon eläimet, sitten maan madot, sitten …

  Huonosti lahjottu. Alkavatko länneltä loppua rahat, kun ranskalaista tuomioistuinta ei saada määräämään Venäjää maksamaan 1,3 miljardia Ukrainalle?
  – 
  – French court takes Russia’s side in Crimea lawsuit

  Etäkokous. Onko markkinoilla mitään etäkokousohjelmaa, jonka ensisijainen tarkoitus ei ole vakoilla osallistujia? No, ainakin avoimen lähdekoodin ohjelmia löytyy.
  – COSS on julkaissut vertailun saatavilla olevista avoimen lähdekoodin etäkokousratkaisuista
  – Yksi koronalla perusteltujen liikkumisrajoitusten ja maastapoistumiskieltojen tarkoituksista on lopettaa kaikki henkilökohtainen kommunikointi ja siirtää se BigDatan alustoille. Siis vakoilun alaiseksi.

 4. Minä katsein omat Kiina-maskini kahden peräkkäisen suurennuslasin ja kirkkaiden valojenläpi (suurennos noin 80x) mutta täytyy sanoa että en löytänyt sen enempää mustia kuituja kuin matojakaan noista maskeista. En 10kpl:een pusseista enkä 50kpl:een pusseista.

  Näihin väitteisiin kannattaa aina suhtautua pienellä varauksella ja tutkia asiat itse. Tosin, moni elää elämää missä kotona ei ole enää edes työkaluja. Tai renkaiden vaihtaminen autoon on tekemätön paikka.

  Ja sitten, varmemmaksi vakuudeksi, upotin muutamia maskeja veteen ja lämitin sen 37 asteeseen. Ikävä kyllä mitään ei noussut pinnalle kellumaan. Eikä mitään pyrkinyt maskista pois. Jatkoin lämmitystä 40 asteeseen, ei muutosta. Ja sitten kaadoinkin ”keitoksen” vessasta alas. Niin että jos sielä on niitä matoja niin terveisiä Turkuun. Ne kun ottavat juomavetensä sieltä mihin me laskemme jätevetemme. Sielä on viemäreissä ja järvissä madoilla aikaa lisääntyä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*