6 thoughts on “Video: Historia toistaa taas itseään

 1. Nuori on historian tietämyksensä kanssa vielä jossain määrin hukassa, sillä asiat eivät olleet kuten virallinen historia kertoo. Onko mitenkään mahdollista, että jotkut eliitti-radikaali-äärijuutalaiset ehkä tekivät jotain hyvin negatiivista Saksassa ja monessa muussa maassa? Mikä hallitseva eliitti haluaa hallita?

  Monessa asiassa tyttö on oikeassa ja hänellä on järkeviä ja hyviä ajatuksia.

 2. Missä on ne monien juutalaisten johtaman Neuvostoliiton selviytyjien haastattelut ja kirjat?

  Onhan niitä kirjoja:

  https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Aleksandr_Sol%C5%BEenitsyn

  Mistähän syystä kukaan ei kerro monien juutalaisten johtamasta Neuvostoliitosta monia totuuksia, sekä Venäjän tsaarin mahdollisesta rituaalimurhasta, sekä eurooppalaisten kristittyjen rituaalimurhista?

  Videon tyttö on vielä nuori, joten toivottavasti hän jatkaa hyvin edennyttä asioihin perehtymistä.

 3. Laiton Lehti voisi varmaan uutisoida monien juutalaisten omistamista pankeista, mediasta, kulttuurista jne. 20-30-luvun Saksassa, niin nuoret saavat hieman perspektiiviä, että asioita ei vain tapahdu itsestään?

 4. Stoi stoi dorogoy !! Asiasi on varmasti hyvä mutta suosittelen että poistat tämän ja teet samasta aiheesta uuden version. Ja sitä ennen keskustelet muutaman päivää asioista henkilön/henkilöiden kanssa joilla on kokonaiskuva maailmanhistoriasta. Ja tieto mitä oikeasti tapahtui eikä vain valtiomme ”virallinen” historiantieto. Sen jälkeen vertailu muuttuu ihan kokonaan. Lue ensin vaikka ”Suomi myrskyn silmässä” osat 1 ja 2. Jo osa 1 avaa silmäsi siihen miksi toinen maailmansota piti saada aloitettua. Ja mitä oli sovittu suurvaltojen kesken ennen sodan syttymistä. Ja ketkä sen aloittivat ja ketkä siitä hyötyivät. Ja kun olet keskustellut asioista ihmisten kanssa, niin ymmärrät ketkä taistelevat asioita vastaan ja miten. Ja ketkä puoltavat asioiden muutoksia ja miksi. Kuljet oikeaan suuntaa mutta olet vielä väärällä polulla.

  Kysymykset ovat usein hyviä. Mutta niitä ei saa olla liikaa eikä esitys saa pohjata niihin. Silloin kesken esityksen ihmiset mielessään vastaavat niihin ja suurinosa lähtee väärille raiteille. Esitys pitää olla sellainen että siinä on faktaa faktan jälkeen. Vähän niinkuin ”arkun kannen naulaamista”, jokainen lyönti upottaa nauloja niin että väärä tieto ei pääse enää arkusta pois. Ja sitten loppuun yksi kysymys johon on annettu kaikki tieto esityksessä. Silloin ihmiset tulevat oikeaan lopputulemaan.

  Joku taho suomessa opetttaa suomalaiset kyselemään ”koska kyselemällä ei tee virhettä ja kyselemällä ei voi hävitä väittelyä”. Mutta ihmiset unohtavat että kyselemällä maailma/tilanteet eivät muutu. Ne pysyvät paikoillaan ja isokenkäiset saavat vietyä asioita eteenpäin sillä aikaa kun kansalaiset vain kyselevät toisiltaan eikä kukaan väitä. Väitteeseen pitää vastata, mutta kyselyyn ei.

  Kouluesimerkki sanamuodoista jotka eivät tarkoita mitään ovat esim ”on sitouduttu”, ”on alettava toimenpiteisiin”, ”onko alettu toimenpiteisiin” jne. Näitä käyttämällä ei kenekään tarvitse tehdä yhtään mitään. Eikä kenelläkään ole vastuuta mistään. Konkreettisempaa olisi esim. ”on allekirjoitettu sopimus”, ”on otettu pyydetty vastine”, ”kuka on kirjannut työn aloitetuksi” jne. Ymmärrätte pointin.

  Ja sitten ehkä se teknisesti merkittävin asia: ota auto-zoom pois päältä. Se häiritsee kun kuva zoomailee koko ajan.

  Ja

 5. Seuraavaksi tämä järkevä, mutta hieman naiivi tyttö menee tutkimaan kuka omistaa pankit, kuka omistaa median, kuka omistaa lääke, IT jne. teollisuuden, kuka perusti IMF:n, kuka on määritellyt kullan arvon, kuka pyöritti oopiumikauppaa, kuka omisti orjalaivat, kuka omisti ja möi orjia ja silmät alkavat hieman avautumaan. Maailmankuva muuttuukin yhtä äkkiä melko entiseksi.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*